Samsung GALAXY Note 9 NU a AJutat Samsung sa EVITE un ESEC

Samsung GALAXY Note 9 nu a ajutat compania Samsung sa isi creasca vanzarile in segmentul smartphone, coreenii avand parte de un trimestru fiscal foarte dificil.

Samsung GALAXY Note 9 vanzari

Samsung GALAXY Note 9, lansat in luna august de catre compania Samsung, nu a ajutat intr-o mare masura la cresterea vanzarilor produselor companiei coreene in cel de-al treilea trimestru fiscal al anului 2018. Conform analistilor care au urmarit evolutia celor de la Samsung in segmentul smartphone, coreenii inregistreaza o scadere a vanzarilor de smartphone-uri in multe piete din intreaga lume, iar asta desi Samsung GALAXY Note 9 a fost lansat acum o luna.

Samsung GALAXY Note 9 are costuri mari de promovare, conform unora dintre analistii care au avut ocazia de a discuta cu reprezentanti ai coreenilor, iar asta afecteaza foarte mult profitul generat de catre companie. Concurenta din partea celor de la Apple si Huawei reprezinta mare problema pentru cei de la Samsung, iar Samsung GALAXY Note 9 nu prezinta interes la fel de mare ca seria iPhone XS, lansarea Huawei Mate 20 urmand a fi o alta problema majora.

Samsung GALAXY Note 9 NU a AJutat Samsung sa EVITE un ESEC

Samsung GALAXY Note 9 este un telefon foarte bun, insa la fel ca Samsung GALAXY S9 inaintea sa, nu este suficient de atractiv pentru consumatori astfel incat acestia sa nu se uite la alte modele de pe piata. Samsung GALAXY Note 9 este si foarte scump, iar in comparatie cu telefoane similare de la alti producatori, se pare ca nu ofera la fel de multe, mai ales ca anul acesta Samsung a decis sa nu ofere un design nou pentru telefon, bazandu-se doar pe camere mai bune.

„And despite the blockbuster earnings Samsung forecast Friday, analysts expect the company to report disappointing smartphone sales for the third quarter, despite the release of a new flagship device, the Galaxy Note 9, in August. Samsung, the world’s largest smartphone maker, is suffering „a slowdown in many markets” compared with the same quarter last year. Competition from Apple and Huawei’s new flagship phones mean Samsung faces „tremendous challenges to remain strong” in the high-end market.”

Samsung GALAXY Note 9 nu a ajutat divizia mobila a celor de la Samsung sa recupereze ceea ce s-a pierdut cu lansarea Samsung GALAXY S9, iar daca lucrurile vor continua asa, atunci scaderea profitului pentru aceasta divizie nu se va opri. Din pacate, Samsung GALAXY Note 9 a fost o noua dovada a faptului ca e nevoie de mai mult decat componente noi pentru a face un smartphone interesant, iar actualizarile dese de design sunt o solutie mult mai buna.