Windows 10: ATENTIE, PROBLEMA GRAVA Anuntata

Windows 10 are parte de o problema extrem de grava descoperita de catre utilizatorii care au instalat October 2018 Update, iata cu ce se confrunta acestia.

Windows 10 PROBLEMA GRAVA

Windows 10 are o problema forte grava anuntata de catre utilizatorii care au facut actualizarea la October 2018 Update, compania Microsoft avand acum in fata plangeri foarte serioase din partea clientilor. Mai exact, cei de la Microsoft au fost anuntati de catre clienti ca instalarea October 2018 Update duce la stergerea anumitor fisere din sistemul de operare Windows 10, totul fara ca utilizatorii sa le poata recupera in mod usor dupa ce au disparut din calculatoare.

Windows 10 le sterge utilizatorilor fisierele pe care le au salvate in folderele Documents si Pictures, iar asta desi in mod normal n-ar trebui sa dispara de acolo, iar din alte foldere de sistem nu dispar fisiere ale utilizatorilor. Desi deocamdata nu se stie clar ce se intampla cu fisierele sterse din aceste foldere, se pare ca OneDrive ar fi problema, sistemul cloud al celor de la Microsoft incarcand fisierele existente in Windows 10 in acele foldere, iar la upgrade probabil le sterge.

Windows 10: ATENTIE, PROBLEMA GRAVA Anuntata

Windows 10 are de putin timp lansata o functie numita Storage Sense, aceasta incarcand in OneDrive anumite fisiere din calculatoare pentru a elibera spatiu, ele fiind automat sterse dupa ce sunt incarcate. Unii utilizatori sunt de parere ca aceasta noua functie a Windows 10 ar fi cea care genereaza aceste probleme, insa din moment ce compania Microsoft nu a facut vreun anunt, ramane doar sa vedem ce vor descoperi inginerii celor din Redmond in zilele urmatoare.

Windows 10 nu are in aceasta singura problema a October 2018 Update, iar asta pentru ca ieri v-am vorbit despre faptul ca exista deasemenea probleme cu driverele audio pentru procesoarele Intel de generatia a 6-a, sau mai noi. In acea situatie compania Microsoft a decis sa blocheze instalarea Windows 10 pe calculatoarele utilizatorilor, insa e posibil sa ia o decizie similara si din cauza faptului ca sunt sterse in mod complet ilogic fisierele din calculatoarele oamenilor.