Huawei poate Transforma Samsung in “noua Nokia”

Huawei are toate sansele de a transforma Samsung in "noua Nokia", ascensiunea chinezilor parand sa fie de neoprit in momentul de fata multumita produselor foarte cautate.

huawei smartphone samsung nokia

Huawei are in 2018 parte de o ascensiune uimitoare in fata celor de la Apple, a restului producatorilor chinezi care se lupta pentru atentia oamenilor, insa principala tinta este detronarea companiei Samsung. Huawei a dezvaluit, prin vocea presedintelui sau, faptul ca obiectivul sau pentru 2019 este sa depaseasca Samsung in vanzarile de smartphone-uri, lucru care s-ar putea indeplini, iar asta mai ales daca ne uitam la cat de mult au evoluat chinezii in 2018.

Huawei ar putea transforma Samsung in “noua Nokia”, adica intr-un gigant care ar putea cadea de pe podiumul pe care s-a instalat atat de confortabil, insa de pe care incepe sa se clatine in ultimii ani. Cei de la Samsung au inregistrat in ultimele trimestre fiscale scaderi constante in vanzarile de smartphone-uri, profitul avand parte de o evolutie similara, iar cei de la Huawei par sa fie principalii beneficiari ai acestei schimbari majore de situatie pentru compania coreeana.

Huawei poate Transforma Samsung in “noua Nokia”

Huawei a reusit pana acum sa depaseasca Apple in vanzari, si sa se apropie intr-o anumita masura de Samsung in ceea ce priveste vanzarile, dar in 2018 cu siguranta nu-i va ajunge din urma. In ciuda acestui lucru, daca in 2019 ritmul sau de crestere va continua, atunci pana la finalul anului ne putem astepta ca Huawei sa ajunga Samsung din urma, si sa produca o surpriza uriasa pentru piata smartphone, ceva ce nimeni nu prevestea acum 1 an de zile.

Huawei se poate transforma in surpriza pe care a facut-o Samsung acum cativa ani cand a intrecut Nokia in vanzari, pentru a deveni lider mondial in segmentul vanzarii de telefoane mobile, coreenii fiind intr-o pozitie delicata acum. 2018 este un an foarte prost pentru Samsung, cu lansari care se dovedesc a fi un mare esec, iar daca 2019 nu va aduce telefoane mai bune de la ei, atunci e destul de clar ca Huawei ii poate ajunge usor din urma.