Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, Functia COPIATA de la iPhone XS

Samsung GALAXY S10 are confirmata in exclusivitate o noua functie care este copiata de la iPhone XS si Huawei MATE 20, Samsung oferindu-le in final clientilor ceva nou.

Samsung GALAXY S10 sopie iphone xs

Samsung GALAXY S10 va copia de la iPhone XS, si seria Huawei MATE 20, o schimbare extrem de importanta pe care compania Apple a evitat sa o ofere pana in prezent, dar nu prea va mai avea acum motive sa o evite. Mai exact, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Samsung cu un nou chip Exynos 9820 care are integrat un chip neural pentru procesarea actiunilor pentru inteligenta artificiala, adica exact ce au iPhone XS si Huawei MATE 20.

Samsung GALAXY S10 va avea acest chip neural pentru ca acestea incep sa fie implementate in tot mai multe smartphone-uri, iar iPhone XS si Huawei MATE 20 au anul acesta chip-uri neurale mai puternice decat cele din modelele anterioare. Pentru ca Samsung nu mai putea amana implementarea unei asemenea tehnologii, si cam ramanea in urma in comparatie cu restul producatorilor, Samsung GALAXY S10 va avea integrata aceasta functionalitate foarte importanta.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, Functia COPIATA de la iPhone XS

Samsung GALAXY S10 sopie iphone xs 1

Samsung GALAXY S10 are acest chip neural in dezvoltare de pe la finalul anului 2017, insa aceasta ar fi a doua generatie a sa, prima fiind dezvoltata si neimplementata in vreun telefon, probabil pentru ca nu avea n corespondent in Snapdragon. Totusi, chiar daca Samsung nu s-a grabit sa implementeze chip-ul sau neural pana acum, in Samsung GALAXY S10 acesta va fi intr-un final oferit si urmeaza sa aduca o crestere pentru rapiditatea cu care sunt indeplinite functiile pentru inteligenta artificiala.

Samsung GALAXY S10 va avea acest chip special integrat un procesorul Exynos 9820, insa cel mai probabil si Snapdragon 855 va veni cu unul dedicat, altfel cei de la Samsung nu prea au cum sa ofere aceasta functionalitate. Din ceea ce se stie acum, Samsung GALAXY S10 va fi lansat de catre compania Samsung la Mobile World Congress 2019 din Barcelona, si va fi pus in vanzare undeva in cursul lunii martie a anului 2019, adica la un an fata de Samsung GALAXY S9.