iOS 12: Noua Functie Foarte IMPORTANTA Oferita

iOS 12 are o noua functie foarte importanta oferita pentru utilizatorii iPhone, iPad, si iPod Touch, iata ce s-a gandit compania Apple sa ne ofere in 2018.

ios 12 tastatura falsa

iOS 12 are implementata de catre compania Apple o noua functie, care este foarte importanta pentru cei care doresc sa beneficieze de siguranta cat mai buna in folosirea telefoanelor. Mai exact, compania Apple a implementat pentru iPhone si iPad o noua functie in iOS 12 care le spune oamenilor cand un website incearca sa ii pacaleasca folosind o tastatura falsa.

iOS 12 are implementata o schimbare menita sa-ti afiseze o alerta in momentul in care un website iti afiseaza o tastatura falsa in scopul de a fura datele tale personale. In imaginea de mai jos puteti vedea o alerta pe care iOS 12 o afiseaza in momentul in care detecteaza ca un website afiseaza o tastatura virtuala intr-un moment in care una nu ar trebui sa apara pe ecran.

iOS 12: Noua Functie Foarte IMPORTANTA Oferita

ios 12 tastatura falsa 1

iOS 12 este gandit pentru a le spune utilizatorilor daca un website incearca sa afiseze o tastatura care este similara cu cea standard din iOS, doar in scopul de a fura date de logare, sau alte informatii confidentiale. Alerta din imaginea de mai sus poate fi afisata pentru oricine in momentul in care vizualizati un clip video in mod fullscreen si apasati constant pe ecran, ca si cum ati folosi o tastatura virtuala.

Ideea celor de la Apple are la baza faptul ca daca utilizatorul apasa constant pe ecran in timp ce vizualizeaza un clip video pe intregul ecran, iOS 12 ar putea avea afisata o tastatura falsa. Desigur ca nu e neaparat necesar ca acest lucru sa se intample, insa iOS 12 avertizeaza totusi utilizatorii ca e posibil ca un website sa incerce sa ii pacaleasca.

Articolul precedentiPhone X: eMAG il Vinde cu 1999 LEI Reducere Azi
Articolul următorWindows 10: Promisiunea IMPORTANTA a Microsoft
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.