Android 9: CAND va fi LANSAT pe Telefoanele Samsung

Android 9 are in sfarsit anuntate informatii privind lansarea pentru telefoanele Samsung, compania coreeana oferind intr-un final primele detalii pentru clientii sai.

Android 9 Telefoane Samsung

Android 9 este asteptat de catre foarte multi utilizatori de telefoane cu acest sistem de operare, printre ei numarandu-se si foarte multi clienti ai companiei coreene Samsung, care n-au prea primit vesti despre actualizari. Cei de la Samsung nu s-au grabit sa spuna cand vor lansa Android 9 pentru telefoanele proprii, insa un reprezentant al subsidiarei din Franta a confirmat faptul ca actuailizarea nu va fi disponibila prea curand pentru clientii din lumea intreaga.

Android 9 va ajunge pe telefoanele Samsung abia la inceputul anului 2019, conform reprezentantului companiei coreene, deci la minim 3 luni distanta de acest punct, mult mai tarziu decat si-ar dori multi dintre utilizatori. In momentul de fata Android 9 este testat pe o varietate de telefoane ale companiei Samsung, inclusiv modelele Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY Note 9, asa ca vorbim despre un interes ridicat pentru a oferi actualizarea cat mai curand.

Android 9: CAND va fi LANSAT pe Telefoanele Samsung

Android 9 ar urma sa ajunga pe telefoanele Samsung mult mai greu decat in cazul altor modele de telefoane mobile, coreenii neavand aceeasi capacitate de a oferi update-uri rapide, precum alti producatori. Cei de la Huawei lucreaza activ pentru a oferi Android 9 cat mai repede pentru utilizatori, OnePlus a lansat deja o prima actualizare, insa telefoanele Samsung raman deocamdata doar cu promisiunea ca actualizarile vor fi lansate, insa va mai dura pana cand vor fi oferite.

“Samsung may not have said anything about the Android 9.0 Pie update schedule for its many devices yet, but Samsung France has taken to the Samsung Members community to detail some of the changes the update might bring. In fact, the post about the changes also suggests the update will not come before January 2019.”

Android 9 este un update foarte important, insa va ajunge la utilizatori mult mai greu decat cele mai recente actualizari disponibile pentru iOS din partea companiei Apple, dar acest lucru era de asteptat, din toate punctele de vedere. Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut cat va dura pana cand Android 9 va ajunge pe telefoanele Samsung, insa inainte de 2019 n-ar trebui asteptata lansarea actualizarii, deoarece ea nu va veni, si veti astepta in zadar pentru absolut nimic.