Google Pixel 3 si 3 XL: PRET, SPECIFICATII, LANSARE

Google Pixel 3 si Pixel 3 XL au fost lansate astazi, pretul, specificatiile tehnice, si data de lansare fiind dezvaluite oficial de catre compania Google

google pixel 3 xl pret specificatii lansare

Google Pixel 3 si Pixel 3 XL au fost lansat astazi de catre compania Google, americanii punand capat catorva luni de zvonuri cu dezvaluirea oficiala a telefoanelor pe care multi fani le asteptau de ceva vreme. Google Pixel 3 si Pixel 3 XL sunt doua telefoane cu design serios diferit in ceea ce priveste panoul frontal, dar care au carcase extrem de similare, cu multe tehnologii care au cam inceput sa dispara din telefoanele de ultima generatie lansate in 2018.

Google Pixel 3 si Pixel 3 XL au specificatii tehnice identice in ceea ce priveste componentele interne, exceptie facand ecranul, care este mai mic in primul model, si mai mare in al doilea, de aici venind si o mica diferentiere pentru preturi.

Specificatiile tehnice

Google Pixel 3 si Pixel 3 XL au ambele cate un chip Qualcomm Snapdragon 845, placa video Adreno 630, 4 GB memorie RAM, plus 64 GB si 128 Gb spatiu de stocare, specificatiile in sine fiind destul de modeste. Google Pixel 3 are un ecran cu diagonala de 5.5 inch(2160 x 1080 pixeli), in timp ce Pixel 3 XL are un ecran cu diagonala de 6.3 inch(2960 x 1440 pixeli), insa in acesta din urma exista si un decupaj, la fel precum in iPhone XS, Huawei P20 Pro, si alte telefoane Android.

google pixel 3 xl pret specificatii lansare 1

Google Pixel 3 si Pixel 3 XL vin si cu baterii de capacitatate mai mare, primul avand una de 2915 mAh, in timp ce al doilea are una de 3430 mAh, ele putand fi incarcate acum si wireless, dar la maxim 10W. Google Pixel 3 si Pixel 3 XL pot fi totusi incarcate mai rapid la maxim 18W cu ajutorul incarcatorului rapid inclus in cutie, compania spunand ca 7 ore de autonomie putand fi obtinute prin simpla incarcare a bateriei timp de 15 minute cu ajutorul sau.

Partea cea mai buna este totusi ca Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vin echipate cu Android 9 chiar de la lansare, compania Google dorind sa le ofere clientilor cea mai buna experienta posibila pentru folosirea noilor sale telefoane.

Camerele

Google Pixel 3 si Pixel 3 XL au o noua camera principala care are rezolutie de 12.2 megapixeli, ea avand desigur stabilizare optica, senzorul avand deschiderea de f/1.8 cu dimensiune pixel de 1.4µm. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL beneficiaza in continuare de inteligenta artificiala pentru inregistrarea pozelor, insa exista acum si o functie numita Top Shot, ea care se asigura ca toate persoanele din poze au focalizare aplicata asupra lor, ea alegand si cele ami bune poze din mai multe inregistrate.

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL au si o functie numita Super Res Zoom, care incearca sa suplineasca prin software lipsa unui senzor dedicat cu zoom optic, detaliul pozelor facute cu zoom digital fiind imbunatatit cu inteligenta artificiala. Google Pixel 3 si Pixel 3 XL au deasemenea o functie numita Fused Video Stabilization, care imbunatateste stabilizarea optica pentru clipuri video, cu rezultatele cele mai bune pentru inregistrarile la rezolutia 1080p.

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL au cate o camera frontala duala cu senzori de imagine de 8 megapixeli fiecare cu unghi diferit de inregistrare a imaginilor, unul fiind wide, si unul standard.

Pret si lansare

Google Pixel 3 si Pixel 3 XL vor fi lansate de catre Google pentru precomanda chiar de astazi la preturi de 860 de euro si respectiv 960 de euro, lansarea urmand a avea loc pe 2 noiembrie.