Trisatul in Fortnite va deveni MULT mai DIFICIL

Fortnite urmeaza sa ingreuneze serios trisatul pentru jucatorii din lumea intreaga, o schimbare majora fiind pregatita de catre cei de la Epic Games pentru toata lumea.

fortnite trisat

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri pentru mobil si desktop in momentul de fata, iar asta inseamna ca exista si oameni care sunt interesati sa triseze pentru a fi cei mai buni, sau pentru a face bani din asta. Problema nu este deocamdata una foarte serioasa, sau cel putin nu exista informatii care sa sugereze asta, insa cei de la Epic Games vor sa faca Fortnite si mai sigur pentru utilizatori, asa ca au cumparat un sistem nou impotriva trisatului.

Fortnite va fi protejat in viitor de catre tehnologiile unei companii numite Kamu, ea fiind specializata pe securizarea jocurilor, dar si pe sisteme anti-cheat care sa impiedice exploatarea bugurilor sistemului de operare. Kamu este o companie din Finlanda, iar in momentul de fata peste 80 de jocuri cu 100 de milioane de utilizatori la nivel global sunt protejati de catre tehnologiile sale, iar Fortnite va creste aceasta cifra la aproape 500 de milioane de utilizatori protejati.

Trisatul in Fortnite va deveni MULT mai DIFICIL

Fortnite foloseste deja unele tehnologii ale celor de la Kamu, iar cei de la Epic Games sustin ca integrarea va fi extinsa pe masura ce echipa companiei finlandeze va fi integrata in echipa extinsa a companiei americane. Ce noi functii pentru securitate vor fi implementate de catre Kamu in Fortnite nu stie nimeni deocamdata, insa este foarte clar faptul ca Epic Games vrea sa mai elimine din jucatorii care triseaza in creatia sa in momentul de fata.

“Kamu’s team and tools have been key to building a vibrant Fortnite multiplayer experience that’s fair for all players. oining the Epic family is not only a childhood dream come true but a huge boost for our mission to help developers create beautiful gaming experiences. Battling cheating in games was just the start; today our products also help developers stay competitive by identifying player needs as quickly as they emerge.”

Fortnite, spre deosebire de alte jocuri, nu are deocamdata o problema majora cu trisatul, insa pe masura ce tilul devine tot mai popular, acest lucru se poate schimba, asa ca achizitia e facuta pentru a imbunatati platforma. Acestea fiind spuse, daca trisati in Fortnite in momentul de fata, este bine sa stiti ce va asteapta in viitor din partea companiei Epic Games, si ar trebui sa va invatati sa jucati corect, pentru ca veti fi obligati sa faceti asta.