iPhone XS: Cum au fost Pacaliti Fanii Google Pixel 2 cu o Poza

iPhone XS are demonstrata astazi ca problema beautygate a camerei nu e chiar atat de mare precum crede lumea, si ca oamenii pot fi usor pacaliti pe internet.

iphone xs max camera google pixel 2

iPhone XS a avut dupa lansare prezentata o problema a camerei din cauza careia pozele facute de catre utilizatori aveau culori distorsionate in comparatie cu cele din lumea reala. Problema se manifesta in principal in cazul pozelor de tip selfie, unde multi oameni s-au plans ca arata ca si cum ar avea machiaj aplicat pe fata, sau un filtru de infrumusetare.

Apple a afirmat ca investigheaza problema insa un youtuber s-a gandit sa faca un experiment, facand o poza cu iPhone XS si publicand-o pe instragram, insa spunand ca a fost facuta cu Google Pixel 2. Poza arata intr-adevar bine, nu se vede acel eefct de “infrumusetare” aplicat asupra ei, iar fanii Android au laudat-o din plin, crezand ca e facuta cu Google Pixel 2.

iPhone XS: Cum au fost Pacaliti Fanii Google Pixel 2 cu o Poza

Desigur ca daca poza ar fi fost prezentata ca fiind facuta cu iPhone XS, s-ar fi gasit multi oameni care sa gaseasca o varietate de critici pentru felul in care arata ea. Totusi, din moment ce prezentarea ei a fost facuta intr-un mod diferit, oamenii au laudat-o din plin, indiferent ce fel de imperfectiuni avea, iar asta arata ca fanii lauda orice, indiferent de situatie.

Am mai vazut experimente de acest gen in care poze facute cu diverse telefoane erau prezentate ca fiind facute cu altele, doar pentru a arata cat de ipocriti sunt unii fani de gadget-uri. In aceasta situatie s-a dovedit a fi Google Pixel 2 telefonul ales, insa daca se vorbea despre telefoane Huawei, Samsung, sau altele, situatia ar fi fost aceeasi.

36 COMENTARII

  1. Hai nu exagera cu ecranul…..intr-adevăr e un ecran bun fata de ce avea Apple pana acum dar dacă vi de pe un Note 8 sau 9 nu o sa vezi mari diferențe…..îți spun eu de ce vezi diferența asta așa mare, pentru ca ai dat 6000 de lei pe el :)))……și nu încerca sa ma convingi printr-un reply pentru ca folosesc și eu Xmax…..la baterie ai dreptate, e peste tot ce am avut pana acum

  2. Pentru ca ai adus vorba, pe mine ma deranjează ca am dat 6000 și văd YouTube 1080……in 2018 ți se pare normal ? Și ar mai fi câteva aspecte, dar încerc sa trec peste ele…..un plus fata de Samsung este ca fața de deblocarea prin iris, face id-ul este mult mai rapid pe Xmax, chiar și fata de X-ul soției….este foarte bun chiar și pe timpul nopții și la o distanță destul de maricica

  3. Hai nu exagera cu ecranul…..intr-adevăr e un ecran bun fata de ce avea Apple pana acum dar dacă vi de pe un Note 8 sau 9 nu o sa vezi mari diferențe…..îți spun eu de ce vezi diferența asta așa mare, pentru ca ai dat 6000 de lei pe el :)))……și nu încerca sa ma convingi printr-un reply pentru ca folosesc și eu Xmax…..la baterie ai dreptate, e peste tot ce am avut pana acum

  4. Nu fi rău :)) ……să sti că și eu m-am uitat la câteva episoade din Narcos atunci când a apărut…..când aveam puțin timp liber mai intram puțin sa văd ce s-a mai întâmplat

  5. Nu zic să nu te uiți pe smartphone, dar dacă Filip tot aduce odă ecranului de 6,5 inci pentru Netflix, cred că în écran de 55 inci 4K ar fi mai potrivit ?

  6. Apropo de 4K oled, ma bate gândul sa-mi i-au un oled și nu știu pe care sa-l aleg…..optez între oledul de la LG și QLED-ul de la Samsung……și nu știu ce sa aleg…..ceva idei ??

  7. Strict între Samsung și LG (și strict legat de televizoare oled), mi se par mult mai ok produsele LG (îți spun din experiența unui deținător al ambelor mărci); dacă ești deschis și spre alte firme – și banii nu sunt o problemă -, alege Sony.

  8. am dat exemplul cu Netflix in hdr in rest am fost super multumit de Note 8 mai ales la youtube 2k nu ma
    judeca dupa aparente cine ma
    stie pe aici stie ca sunt fanul ambelor branduri

  9. si eu am fost cu nexus cateva modele foarte bune android stock nu se compara cu nimic si la fel ca ios optimizari bune pe nexus si pixel,ce ma enerveaza e designul noului android.

  10. da, din pacate eu am avut ghinionul sa am niste probleme in primele 2-3 luni.
    Si mai nou am lag, dar nu foarte deranjant si am inteles ca este ceva raspandit
    Ma rog, acum nu mai conteaza ca voi lua 3 dar sper sa nu mai am parte de asa ceva si sper display sa fie oled de la samsung

  11. Eu am OLED LG. Tehnologia QLED este interesantă dar tot panou LED este, tot 4 straturi de leduri ai: unul care da lumina albă dedesubt și alte trei suprapuse deasupra (RGB).
    Ți-aș recomanda OLED, indiferent de producător, dacă producătorul este un brand bun (Sony, Philips, LG, etc)

  12. Cred ca glumesti cand spui ca note8 nu are un ecran bun…si acum are unul din cele mai bune display-uri de pe piata…ca sa vezi continut 2k pe netflix seteaza rezolutia ecranului la qhd+ pe note8 si iti va merge.. la fel si la youtube!!

  13. Și mie tot LG îmi place, dar aveam oarecum o îndoiala pentru ca am pățit cu doua LG-uri niște probleme, și mai exact led-urile din backlight s-au ars(nu toate,evident, doar o linie verticala)….și ma gândeam de ce aceeași problema la doua televizoare LG din generații diferite, adică 2016 respectiv 2017

  14. Pentru ca ai adus vorba, pe mine ma deranjează ca am dat 6000 și văd YouTube 1080……in 2018 ți se pare normal ? Și ar mai fi câteva aspecte, dar încerc sa trec peste ele…..un plus fata de Samsung este ca fața de deblocarea prin iris, face id-ul este mult mai rapid pe Xmax, chiar și fata de X-ul soției….este foarte bun chiar și pe timpul nopții și la o distanță destul de maricica

  15. La fel, am iPhone Xs Max şi telefonul este genial, 99/100. Singurul -1 este că nu are încărcător rapid în cutie şi că trebuie cumpărat separat.

  16. Note 8 are un ecran excelent si il tineam la
    rezolutie maxima tot timpul,ma refeream la Netflix le-am comparat pe amandoua si in HDR pe Note 8 se vedea mult mai nasol decat pe iPhone.

  17. Da.
    Este foarte normal ca Apple să ceară 1 million de € pe un adaptor, dacă așa vrea; e normal să pună un cablu făcut din aur, să pună două cabluri sau pur și simplu să pună în cutie doar telefonul, fără niciun cablu.
    Atât timp cât știi ce cumperi, este treaba ta, dacă alegi să plătești produsul la prețul cerut sau dacă alegi să nu-l cumperi.