iPhone XS: Cum au fost Pacaliti Fanii Google Pixel 2 cu o Poza

iPhone XS are demonstrata astazi ca problema beautygate a camerei nu e chiar atat de mare precum crede lumea, si ca oamenii pot fi usor pacaliti pe internet.

iphone xs max camera google pixel 2

iPhone XS a avut dupa lansare prezentata o problema a camerei din cauza careia pozele facute de catre utilizatori aveau culori distorsionate in comparatie cu cele din lumea reala. Problema se manifesta in principal in cazul pozelor de tip selfie, unde multi oameni s-au plans ca arata ca si cum ar avea machiaj aplicat pe fata, sau un filtru de infrumusetare.

Apple a afirmat ca investigheaza problema insa un youtuber s-a gandit sa faca un experiment, facand o poza cu iPhone XS si publicand-o pe instragram, insa spunand ca a fost facuta cu Google Pixel 2. Poza arata intr-adevar bine, nu se vede acel eefct de “infrumusetare” aplicat asupra ei, iar fanii Android au laudat-o din plin, crezand ca e facuta cu Google Pixel 2.

iPhone XS: Cum au fost Pacaliti Fanii Google Pixel 2 cu o Poza

Desigur ca daca poza ar fi fost prezentata ca fiind facuta cu iPhone XS, s-ar fi gasit multi oameni care sa gaseasca o varietate de critici pentru felul in care arata ea. Totusi, din moment ce prezentarea ei a fost facuta intr-un mod diferit, oamenii au laudat-o din plin, indiferent ce fel de imperfectiuni avea, iar asta arata ca fanii lauda orice, indiferent de situatie.

Am mai vazut experimente de acest gen in care poze facute cu diverse telefoane erau prezentate ca fiind facute cu altele, doar pentru a arata cat de ipocriti sunt unii fani de gadget-uri. In aceasta situatie s-a dovedit a fi Google Pixel 2 telefonul ales, insa daca se vorbea despre telefoane Huawei, Samsung, sau altele, situatia ar fi fost aceeasi.