Facebook Messenger Lite a fost Lansat si pentru iPhone

Facebook Messenger Lite a fost lansat si pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, iata ce a motivat compania Facebook sa o ofere pentru utilizatorii sai.

Facebook Messenger Lite

Facebook Messenger Lite a fost lansat de catre compania Facebook pentru utilizatorii dintr-o singura tara saptamana aceasta, compania americana luand multa lume prin surprindere. Mai exact, Facebook Messenger Lite a fost lansata saptamana aceasta in Turcia pentru utilizatorii iPhone, acolo fiind oferita si Facebook Lite tot pentru aceeasi platforma.

Facebook Messenger Lite vine la doar cateva zile dupa ce a fost lansata si Facebook Lite pentru utilizatorii iPhone, si Android, compania relansand acea aplicatie, acum pentru mai multe piete. Facebook Messenger Lite are o dimensiune de doar 10 MB in aceasta versiune, fiind de 14 ori mai mica decat versiunea standard a aplicatiei, deci multe functii au fost eliminate.

Facebook Messenger Lite a fost Lansat si pentru iPhone

Facebook Messenger Lite 1

Facebook Messenger Lite este o versiune mai simpla a aplicatiei pentru utilizatorii iPhone si Android, ea fiind gandita pentru pietele aflate in curs de dezvoltare. Compania Facebook vrea ca oamenii de acolo, unde accesul la interne se face greu, si la viteze mici, sa poata folosi Facebook Messenger Lite pentru a accesa platforma de mesagerie fara a se chinui cu internetul.

Facebook Messenger Lite va consuma si mai putin trafic de date cand este folosita, multumita dimensiunilor reduse, astfel ca vorbim despre o aplicatie pe care, probabil multi o vor folosi. Facebook Messenger Lite este oferita in Turcia ca parte a unui program de testare a aplicatiei inaintea lansarii oficiae, ea urmand a fi disponibila pentru toata lumea in viitor.