iPhone XS: Modelele Preferate de catre Clienti

iPhone XS si iPhone XS Max au dezvaluite astazi modelele care sunt cele mai cautate de catre clienti, acestia fiind dispusi sa cheltuie sume uriase pentru ele.

iphone xs modele clienti

iPhone XS si iPhone XS Max au fost lansate acum aproape o luna, insa sunt in continuare in atentia oamenilor din lumea intreaga, iar analistii venind cu cateva informatii noi astazi. Mai exact, cei de la Citi sustin ca majoritatea clientilor care au ales sa cumpere iPhone XS si iPhone XS Max au preferat modelele cu mai mult spatiu de stocare in locul celor standard.

iPhone XS si iPhone XS Max sunt vandute in versiuni cu 64 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare, iar pe masura ce pretul de vanzare creste, si profitul companiei Apple creste in consecinta. Clientii celor de la Apple sunt dispusi sa cheltuie mai multi bani pentru iPhone XS si iPhone XS Max pentru a avea mai mult spatiu de stocare, iar asta ajuta Apple sa tina preturile la o valoare ridicata.

iPhone XS: Modelele Preferate de catre Clienti

iPhone XS si iPhone XS Max genereaza costuri de doar cam 20 de dolari pentru fiecare crestere in capacitatea spatiului de stocare, insa clientii platesc cu minim 100 de dolari mai mult. Profitul celor de la Apple ajunge si la peste 200 de dolari cand se aleg mediile de stocare cele mai mari in raport cu cele mai mici, iar analistii sunt foarte entuziasmati de profitul care poate fi generat.

“We increase our financial model primarily due to higher ASPs [average selling price] & stronger gross margins given the consumer preference for higher memory configurations of iPhones coupled with the new falling memory prices. We believe Apple shares are now setup as an attractive value investment with right-sized expectations.”

iPhone XS si iPhone XS Max nu au doar din partea celor de la Citi oferite informatii care dau de inteles ca mediile de stocare de mare capacitate sunt preferate de catre clienti. Asta inseamna ca multiple surse de date sugereaza faptul ca in ciuda preturilor uriase ale iPhone XS si iPhone XS Max, clientii Apple prefera mediile de stocare de capacitate mare.