Google Pixel 3: iPhone XS IRONIZAT pentru Calitatea Pozelor

Google Pixel 3 a fost prezentat cu o ironie adresata impotriva iPhone XS pentru calitatea imaginilor facute folosind camerele telefoanelor de catre utilizatori.

Google Pixel 3 ironie iphone xs camera

Google Pixel 3 a fost lansat aseara de catre compania Google, iar in conferinta pentru dezvaluirea tuturor noutatilor, americanii n-au ratat ocazia de a face o comparatie cu telefoanele iPhone XS ale celor de la Apple. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre cei de la Google pentru a evidentia cat de mare ar fi diferenta intre capacitatea Google Pixel 3 si iPhone XS de a inregistra poze in conditii de luminozitate scazuta, alaturarea fiind destul de elocventa.

Google Pixel 3 are o camera de 12.2 megapixeli cu specificatii identice cu cele ale camerei iPhone XS, insa Google sustine ca a implementat prin software o functie numita Night Sight, care ar trebui sa faca poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta. Daca Google ar dreptate, atunci Google Pixel 3 ar trebui sa faca poze cu mult mai bune decat iPhone XS in conditii in care lumina este slaba, insa mi-e greu sa cred ca diferenta este chiar atat de mare intre telefoane.

Google Pixel 3: iPhone XS IRONIZAT pentru Calitatea Pozelor

Google Pixel 3 ironie iphone xs camera 1

Google Pixel 3 ar modifica atat de bine pozele prin functia Night Shot incat utilizatorii nu ar mai fi nevoiti sa foloseasca flash-ul integrat al camerei pentru a face poze cat se poate de luminoase. Va fi interesant de vazut daca primele comparatii intre Google Pixel 3 si iPhone XS vor confirma ceea ce arata compania Google, pentru ca acum e foarte greu de crezut ca o diferenta atat de mare poate fi intre camerele celor doua modele de telefoane mobile.

Google Pixel 3 are si o camera frontala mai buna decat cea a iPhone XS, fiind capabil sa inregistreze cu pana la 184% mai mult din spatiul din fata sa in comparatie cu ceea ce ofera compania Apple. Google Pixel 3 este mult mai ieftin decat iPhone XS in SUA si Europa, iar daca va avea intr-adevar o camera mai buna, atunci va fi cu siguranta mult mai cautat de catre clienti, ceva ce am mai vazut si in alti ani, deci n-ar trebui sa fie o surpriza.