Google Pixel 3: iPhone XS IRONIZAT pentru Calitatea Pozelor

Google Pixel 3 a fost prezentat cu o ironie adresata impotriva iPhone XS pentru calitatea imaginilor facute folosind camerele telefoanelor de catre utilizatori.

Google Pixel 3 ironie iphone xs camera

Google Pixel 3 a fost lansat aseara de catre compania Google, iar in conferinta pentru dezvaluirea tuturor noutatilor, americanii n-au ratat ocazia de a face o comparatie cu telefoanele iPhone XS ale celor de la Apple. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre cei de la Google pentru a evidentia cat de mare ar fi diferenta intre capacitatea Google Pixel 3 si iPhone XS de a inregistra poze in conditii de luminozitate scazuta, alaturarea fiind destul de elocventa.

Google Pixel 3 are o camera de 12.2 megapixeli cu specificatii identice cu cele ale camerei iPhone XS, insa Google sustine ca a implementat prin software o functie numita Night Sight, care ar trebui sa faca poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta. Daca Google ar dreptate, atunci Google Pixel 3 ar trebui sa faca poze cu mult mai bune decat iPhone XS in conditii in care lumina este slaba, insa mi-e greu sa cred ca diferenta este chiar atat de mare intre telefoane.

Google Pixel 3: iPhone XS IRONIZAT pentru Calitatea Pozelor

Google Pixel 3 ironie iphone xs camera 1

Google Pixel 3 ar modifica atat de bine pozele prin functia Night Shot incat utilizatorii nu ar mai fi nevoiti sa foloseasca flash-ul integrat al camerei pentru a face poze cat se poate de luminoase. Va fi interesant de vazut daca primele comparatii intre Google Pixel 3 si iPhone XS vor confirma ceea ce arata compania Google, pentru ca acum e foarte greu de crezut ca o diferenta atat de mare poate fi intre camerele celor doua modele de telefoane mobile.

Google Pixel 3 are si o camera frontala mai buna decat cea a iPhone XS, fiind capabil sa inregistreze cu pana la 184% mai mult din spatiul din fata sa in comparatie cu ceea ce ofera compania Apple. Google Pixel 3 este mult mai ieftin decat iPhone XS in SUA si Europa, iar daca va avea intr-adevar o camera mai buna, atunci va fi cu siguranta mult mai cautat de catre clienti, ceva ce am mai vazut si in alti ani, deci n-ar trebui sa fie o surpriza.

15 COMENTARII

  1. Daca te uiti pe ytb, in toate videoclipurile iphone xs nu sta prea bn cu pozele si filmatul pe timp de noapte. De unde stii ca sunt copilas? Am 22 de ani..Te supara adevarul? (btw daca te intereseaza am note 9 si inainte sa l cumpar m am interesat sa vad ce poate atat xs max, cat si note 9 pt ca l am cumparat pe banii mei… Bafta!!

  2. Vrăjeala ??
    dacă apeși jos de tot pe ecran în momentul când vrei să faci poză cu XS (care îl dețin) Se Face Lumină în Fundal..

  3. Camera din xs/xs max sunt slabe cand vine vorba de poze/filmat in conditii de lumina scazuta..sunt sigur ca pixel 3 are camera mult mai buna decat xs.

  4. la iphone xs au dat contrast settings la minim. Urat din partea lor dar ma rog asa se face acum se pare
    Dar per total sigur pixel 3 va face poze mai bune

  5. Cum zice si Silviu. Trebuie sa stii cum sa folosesti si aplicatia de Camera. Dar deh.. aici nu e vorba de faptul ca e mai buna camera sau ba, poate e. Dar comparatia nu prezinta realitatea, aka ori nu au focalizat sau au dat contrastul la maxim. Minciuna publicitara

  6. Iphone este clar prost in poze…poate sa fie pixel 3 sau orice alt device cu camera de minim 12mpx…dar eu unu folosesc iph in uzul zilnic si poze normale de care sunt multumit,daca vreau sa devin fitograf imi cumpar un aparat foto…mai ales iph x este mai prost decat iph 7 la poze (daca faci poze normal ,dar daca stii sa umbli cu camera cat de cat -cum zicea cnv mai sus…iti ies ok)

  7. Nu este chiar greu de crezut,Apple a fost depasita de foarte multe ori in materia camerei de pe iPhone-uri,totul s-a schimbat de la lansatea lui iPhone X.

  8. Da prietene apesi unde e zona intunecata dar pierzi detaliile de sus …stai linistit ca o sa rupa la poze pixel 3 decat iphone …?nu te agita ca pepsile ca iphone e cel mai bun la camera ca nu este….

  9. Daca te uiti pe ytb, in toate videoclipurile iphone xs nu sta prea bn cu pozele si filmatul pe timp de noapte. De unde stii ca sunt copilas? Am 22 de ani..Te supara adevarul? (btw daca te intereseaza am note 9 si inainte sa l cumpar m am interesat sa vad ce poate atat xs max, cat si note 9 pt ca l am cumparat pe banii mei… Bafta!!