Google Pixel 3 XL vs iPhone XS Max: Comparatie Detaliata

Google Pixel 3 XL si iPhone XS Max au astazi parte de o comparatie detaliata care ne arata cateva dintre secretele celor doua modele de telefoanele mobile.

google pixel 3 xl comparatie iphone xs max

Google Pixel 3 XL a fost lansat in mod oficial aseara de catre compania Google, noul model de smartphone fiind extrem de interesant si aducand foarte multe noutati, iar mai jos puteti vedea o comparatie cu iPhone XS Max. Vorbim despre doua telfeoane care au design-uri destul de diferite, in principal pentru ecranul frontal, unde Google Pixel 3 XL are un decupaj mai inalt si mai ingust decat cel al iPhone XS Max, multa lume spunand ca e mai urat.

Google Pixel 3 XL are deasemenea o margine mult mai groasa in partea inferioara a ecranului in comparatie cu iPhone XS Max, cei de la Google nereusind sa-si faca telefoanele subtiri la fel precum cele ale Apple. Pe de alta parte, nici carcasa Google Pixel 3 XL nu e chiar atat de grozava, ea fiind despartita in partea superioara si avand un cititor de amprente in respectiva zona, in timp ce iPhone XS Max are o carcasa din sticla cu un design mult, mult mai elegant.

Google Pixel 3 XL vs iPhone XS Max: Comparatie Detaliata

Google Pixel 3 XL are dimensiuni la fel de mari precum iPhone XS Max, desi are ecranul cu 0.1 inch mai mic, cei de la Google neputand sa ofere o carcasa mai mica, dar probabil ca primii clienti nu vor “plange” prea mult. Per total, Google Pixel 3 XL nu are un design mai frumos decat cel al iPhone XS Max, cel putin din punctul meu de vedere, insa nici specificatii mai bune, cei de la Google nereusind sa impresioneze nici utilizatorii de telefoane Android.

Google Pixel 3 XL este totusi cu mult, mult mai ieftin decat iPhone XS Max, diferentele fiind de cam 300 de euro in Romania, sau mai mari in diverse alte zone de pe glob, ceva ce cu siguranta conteaza pentru multi. Acestea fiind spuse, Google Pixel 3 XL cu siguranta nu se va vinde in cantitati extrem de mari, dar va fi un punct de referinta, cel mai probabil, in ceea ce priveste calitatea camerelor.