Samsung GALAXY S9: Android 9 si NOI Functii GROZAVE pentru Camera

Samsung GALAXY S9 are noi functii grozave confirmate pentru Android 9 inaintea lansarii noii versiuni a sistemului de operare, iata de ce se pot bucura utilizatorii.

Samsung Galaxy S9 android 9 camera

Samsung Galaxy S9 are pregatit un update important pentru camera in Android 9, compania Samsung dorind sa le ofere clientilor sai functii noi si mai bune pentru a inregistra poze si clipuri video. Cei de la Samsung au implementat unele dintre aceste noutati in Samsung GALAXY Note 9, insa doresc sa le aduca si in Samsung Galaxy S9 impreuna cu actualizarea pentru Android 9, asa ca utilizatorii vor avea parte de o surpriza interesanta.

Samsung Galaxy S9 vor avea parte de o noua functie bazata pe inteligenta artificiala care va imbunatati “scenele” in pozele inregistrate de catre utilizatori, versiunile beta ale Android 9 continand aceasta schimbare. Practic, in momentul in care utilizatorii fac o poza, inteligenta artificiala din Android 9 va recunoaste in ce zona este facuta respectiva poza cu Samsung Galaxy S9, si va inerca sa o modifice astfel incat sa aiba cea mai buna calitate posibila.

Samsung Galaxy S9: Android 9 si NOI Functii GROZAVE pentru Camera

Samsung Galaxy S9 android 9 camera 1

Samsung Galaxy S9 va avea prin Android 9 nu mai putin de 20 de categorii noi de locatii pentru inregistrarea pozelor folosind camera, iar inteligenta artificiala va atribui una pentru fiecare moment in care sunt inregistrate poze. In functie de locatie, este aplicat un filtru special menit sa faca poza mai buna, Samsung Galaxy S9 foerind ceva ce utilizatorii Samsung Galaxy Note 9 apreciaza inca din momentul in care au cumparat telefoanele de la coreeni.

“Scene optimizer is Samsung’s AI camera. It recognizes the environment you are in and will change the colors and white balance of the picture to make the end picture more appealing. Currently, there are about 20 different scenes it can recognize. Samsung is bringing Flaw Detection to the older models. Flaw detection will use AI to scan the photo you just took and find if it was blurry or if someone blinked and then let you know.”

Samsung Galaxy S9 va avea si o alta functie foarte interesanta pentru camera, aceasta avand menirea sa detecteze imperfectiunile oamenilor care apar in poze, sau chiar a obiectelor in sine. In functie de imperfectiuni, Samsung Galaxy S9 poate elimina efectul de blur, si nu doar atat, modificarile fiind facute automat de catre sistemul de inteligenta artificiala, separat de aplicarea filtrelor speciale pentru scenele in care sunt inregistrate pozele facute cu telefoanele care au instalat Android 9 deja.