Samsung GALAXY NOTE 10: EXCLUSIV, Functia IUBITA, ELIMINATA

Samsung GALAXY Note 10 va fi lansat fara o functie pe care foarte multi dintre clientii coreenilor o iubesc, si pe care o vor regreta dupa ce va fi eliminata.

7

Samsung GALAXY NOTE 10 jack 3.5mm

Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa ramana fara o functionalitate pe care foarte multi dintre fanii companiei coreene au avut-o si o pretuiesc foarte mult, telefoanele venite fara ea fiind ironizata fara rezerve de catre ei. Mai exact conform unor surse din interiorul companiei coreene, Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa fie lansat fara portul audio de 3.5mm, cel pe care Samsung l-a tot laudat de-a lungul anilor, si de care a ras cand a inceput sa lipseasca din iPhone.

Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa fie lansat pe piata abia in toamna anului viitor, iar cei de la Samsung discuta acum daca vor elimina aceasta functionalitate din acest model, sau vor astepta pana cand va fi lansat Samsung GALAXY S11. Portul USB-C va ramane in continuare in Samsung GALAXY NOTE 10, iar cei de la Samsung urmeaza sa ofere un adaptor special care va permite conectarea castilor cu conector de 3.5mm la acest tip de port.

Samsung GALAXY NOTE 10: EXCLUSIV, Functia IUBITA, ELIMINATA

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat fara acest port audio de 3.5mm dupa ce ani la rand compania Samsung a ras de Apple si alti producatori care au renuntat la acasta tehnologie veche fara rezerve. Acum Samsung vrea deasemenea sa scape de ea pentru a implementa noi componente in Samsung GALAXY NOTE 10, sau pentru a-si face telefoanele mai subtiri, indiferent de motivatie, disparitia acestei tehnologii pare cat se poate de clara in acest moment.

“Samsung Electronics will eliminate the earphone jack on its strategic smartphone. Samsung is considering removing the earphone jack from Note 10 or S11. The USB-C terminal will be left, and a separate conversion jack will be provided for 3.5mm earphone users.”

Samsung GALAXY NOTE 10 fara un port audio de 3.5mm va avea un design ceva mai elegant, iar Samsung fie poate imbunatati difuzoarele, fie poate folosi spatiul pentru cititorul de amprente care ar urma sa ajunga sub ecran. Indiferent pentru ce ar decide Samsung sa foloseasca spatiul castigat prin eliminarea portului audio de 3.5mm din Samsung GALAXY NOTE 10, e destul de clar ca o schimbare de acest gen va veni foarte curand de la producator.