Prima Pagina Huawei Huawei MATE 20 Pro Apare in NOI Imagini Astazi

Huawei MATE 20 Pro Apare in NOI Imagini Astazi

Huawei MATE 20 Pro apare astazi in inoi imagini, versiunea de culoare neagra fiind pozata pentru fanii din intreaga lume, ea dezvaluind noul design pregatit.

0

Huawei MATE 20 Pro negru

Huawei MATE 20 Pro apare astazi in noi imagini inaintea lansarii din data de 16 octombrie, noul model de smartphone fiind dezvaluit pana acum in aproape toate modurile posibile, separat de un unboxing efectiv. In imaginile de mai jos puteti vedea versiunea neagra a Huawei MATE 20 Pro, adica exact cea care va fi pusa in vanzare in magazinele din lumea intreaga incepand, cel mai probabil de la finalul lunii, sau abia pe la inceputul lunii viitoare.

Huawei MATE 20 Pro are din nou confirmat design-ul care combina elemente de la iPhone X si Samsung GALAXY s9, dar acest lucru ne-a tot fost prezentat intr-o varietate de imagini aparute in ultimele luni pe internet. Totodata vedem si acea camera tripla in forma patrata, Huawei MATE 20 Pro urmand a iesi in evidenta in fata celorlalte telefoane Android cu acest design, adica exact ceea ce si-au dorit chinezii cand au conceput acest nou model de smartphone.

Huawei MATE 20 Pro Apare in NOI Imagini Astazi

Huawei MATE 20 Pro negru 1

Huawei MATE 20 Pro nu are deocamdata confirmata diagonala ecranului, insa din imaginea pe care o vedem, este destul de clar ca telefonul va fi mare, poate chiar cu un ecran a carui diagonala se apropie de 6.5 inch. In acel decupaj din ecranul Huawei MATE 20 Pro sunt ascunse doua camere frontala, cel mai probabil si un laser, care vor oferi recunoastere faciala la fel de avansata precum Face ID, sau cel putin acestea sunt cele mai recente zvonuri privind aceasta componenta.

Huawei MATE 20 Pro va fi prezentat pe 16 octombrie impreuna cu o versiune standard a seriei, dar si impreuna cu Huawei MATE 20X, un telefon pentru gaming, care va avea deasemenea un ecran surprinzator de mare. Huawei MATE 20 Pro ar urma sa fie pus in vanzare la preturi care vor incepe de la minim 1000 de euro, ceva de asteptat de la un telefon care aduce atat de multe noutati si este atat de asteptat de catre fanii din intreaga lume.

Articolul anteriorSamsung GALAXY S9: Android 9 si NOI Functii GROZAVE pentru Camera
Urmatorul articolWindows 10: Microsoft RELANSEAZA October 2018 Update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.