Huawei: PRETURI MARI pentru Seria MATE 20

Huawei pregateste preturi mari pentru noua serie MATE 20 in Europa, compania chinezeasca incercand sa ajunga la acelasi nivel cu Apple si Samsung.

huawei preturi mate 20

Huawei se pregateste sa anunte seria de telefoane MATE 20 peste mai putin de o saptamana, insa conform informatiilor aparute pana acum, se pare ca preturile acestora urmeaza sa fie destul de mari. Conform celor care au avut ocazia de a vedea preturile care vor fi practicate pentru seria MATE 20 a celor de la Huawei, in Europa ele urmeaza sa fie mai mari decat cele ale telefoanelor Samsung GALAXY S9, de exemplu, sau chiar Samsung GALAXY Note 9.

Huawei intentioneaza sa perceapa pentru telefoanele MATE 20 preturi care incep dela 700 de euro in Europa, adica usor mai mici decat cele pe care iPhone XR le va avea in momentul in care va fi lansat. Pe de alta parte, Huawei va cere pentru telefoanele MATE 20 Pro preturi care incep de la minim 1000 de euro, adica mai mult decat ceea ce se cere pentru Samsung GALAXY Note 9, dar mai putin decat costa iPhone XS peste cam tot in Europa in momentul de fata.

Huawei: PRETURI MARI pentru Seria MATE 20

Huawei va vinde noua sa serie MATE 20 la preturi destul de mari si in SUA, desigur mai mici decat cele din Europa, insa teoretic foarte apropiate de cele pentru seria iPhone XS a companiei Apple. Daca Huawei va cere 800 de dolari pentru MATE 20, si 1000 – 1100 pentru MATE 20 Pro, atunci va avea probleme destul de mari in a concura cu Apple pentru atentia clientilor, iar asta din cauza modului in care sunt vanzute telefoanele celor din Cupertino de catre clienti.

Huawei a cam renuntat de ceva vreme la preturile mici pe care le practica pentru telefoanele pe care le vindea in lumea intreaga, iar asta pentru ca inceput sa introduca tot mai multe functii importante, dar scumpe, in produse. Aceasta strategie a ajutat pana acum compania Huawei, insa e greu de spus in ce masura vanzarile sale vor fi la fel de mari in viitor, daca preturile produselor se vor apropia tot mai mult de cele ale produselor companiei Apple.