Huawei ar putea PIERDE SUPREMATIA in Lumea Smartphone

Huawei ar putea pierde suprematia pe piata smartphone in aceasta toamna, dar si principalul motiv pentru care telefoanele au fost atat de cumparate in ultimele luni.

huawei suprematie smartphone

Huawei ar putea pierde suprematia in lumea smartphone in cursul acestei luni daca noul Google Pixel 3 al companiei Google va avea intr-adevar o camera atat de buna precum anticipeaza cam toata lumea. Huawei a detinut suprematia in lumea smartphone cu Huawei P20 Pro si camera sa grozava, insa Google Pixel 3 ar putea schimba lucrurile pentru ca vorbim despre o imbunatatire majora facuta de catre americani pentru camera telefonului lor.

Huawei a uimit intreaga lume cu scorul obtinut in DxOMark de catre Huawei P20 Pro, insa asta la cateva luni dupa ce Google Pixel 2 a fost lansat si a ocupat prima pozitie, lucru care s-ar putea intampla si anul acesta. Deocamdata nu pareri ale expertilor privind camera Google Pixel 3, insa primele imagini facute cu noul model de smartphone arata ca s-au facut imbunatatiri radicale in raport cu modelul lansat in toamna anului trecut de catre cei de la Google.

Huawei ar putea PIERDE SUPREMATIA in Lumea Smartphone

Huawei are totusi pregatita lansarea Huawei MATE 20 Pro, cu o camera tripla, cel putin la fel de buna precum cea din P20 Pro, dar e posibil sa nu poata depasi Google Pixel 3, asa cum nici MATE 10 Pro nu a depasit Google Pixel 2. Anul trecut telefonul celor de la Huawei a fost cu doar un punct in spatele telefonului Google, iar pentru anul acesta nu exista vreo certitudine ca tehnologia pregatita de catre chinezi va fi superioara celei create de catre cei de la Google.

Huawei are, din punctul meu de vedere, sanse foarte mari de a iesi in spatele celor de la Google in ceea ce priveste camera pentru smartphone, iar asa tot “farmecul” telefoanelor chinezilor va disparea foarte rapid. Desigur ca in primavara Huawei va lansa noi modele de telefoane, si poate depasi cu usurinta compania Google, insa intre timp ar putea ramane fara ceea ce a convins foarte multa lume sa-i cumpere telefoanele mobile din magazine.