iPad Pro 2018 a fost Inregistrata OFICIAL de Apple

iPad Pro 2018 a fost inregistrata oficial de catre compania Apple, diverse numere de cod pentru noua serie fiind publicate de catre autoritati astazi.

iPad Pro 2018 inregistrata Apple

iPad Pro 2018 a fost inregistrata oficial de catre compania Apple pentru lansare pe pietele globale, cei din Cupertino confirmand, practic, intentia de a lansa pe piata aceste noi produse in curand. Apple a inregistrat noile modele ale iPad Pro 2018 in China pentru ca acolo este obligata sa faca asta inainte de a le lansa, iar asa noi aflam despre existenta lor.

iPad Pro 2018 are inregistrate de catre compania Apple numerele de cod A1876, A1980, si A1993, unele fiind inregistrate in iulie si in Eurasia, tot acolo fiind inregistrate si alte cateva modele. In total, compania Apple a inregistrat cam 7 modele noi ale A1876, A1980, and A1993 pana in prezent, fiecare cu diverse specificatii GSM, cel mai probabil, acesta fiind motivul principal pentru diferentiere.

iPad Pro 2018 a fost Inregistrata OFICIAL de Apple

iPad Pro 2018 a avut confirmate zilele trecute si specificatiile tehnice pe care compania Apple le va oferi, Face ID, noul chip A12X, un nou conector magnetic USB-C, si nu numai, fiind confirmate. Cei de la Apple vor schimba si design-ul iPad Pro 2018 pentru a facilita integrarea Face ID si eliminarea butonului Home, partea buna fiind ca nu vom avea vreun decupaj in tableta.

“Apple registered iPad model numbers A1876, A1980, and A1993 which correspond to previous iPad registrations that we saw Apple file in July with the Eurasian Economic Commission. The Bluetooth device, listed as just “Bluetooth device,” features a model number of A2051, with no additional information available. It’s not known what it is, but it could indeed be a new Apple Pencil based on the rumors we’ve heard.”

Separat de iPad Pro 2018, compania Apple a inregistrat si un alt dispozitiv Bluetooth cu numarul de cod A2051, iar unii speculeaza ca ar fi vorba despre un nou model al Apple Pencil. Apple nu a mai actualizat Apple Pencil de ceva vreme, dar nimeni nu stie ce ar putea fi integrat nou in acest model, asa ca ramane de vazut cand vor fi lansate aceste produse.