iPhone XR: Interes foarte MARE din partea Clientilor

iPhone XR genereaza interes foarte mare din partea clientilor care cumpara anual noile modele de telefoane ale companiei Apple, iata ce spun analistii.

iphone xr interes clienti

iPhone XR urmeaza sa fie lansat saptamana viitoare de catre compania Apple, iar datele adunate pana acum de catre analisti sugereaza ca noul model de smartphone urmeaza sa aiba genereze interes foarte mare in randul clientilor. Cele mai mari asteptari sunt in China, acolo unde iPhone XR ar trebui sa recupereze ceea ce a pierdut compania Apple cu lansarea iPhone XS la preturi mult mai mari decat posibilitatile chinezilor de a cumpara efectiv ceva.

iPhone XR este asteptat de foarte multa lume, iar in prima saptamana a lunii octombrie, care e sarbatoare nationala in China, vanzarile de smartphone-uri au scazut comparativ cu anii anteriori, unii spunand ca telefonul Apple ar fi “de vina”. Stim deja ca iPhone XR va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 19 octombrie, lansarea fiind asteptata pentru data de 26 octombrie, telefonul trebuind sa genereze vanzari mai mari decat seria iPhone 8, conform analistilor.

iPhone XR: Interes foarte MARE din partea Clientilor

iPhone XR ar urma sa ajute compania Apple sa ramana relevanta pe piata din China in conditiile in care vanzarile principalilor producatori de smartphone-uri ar fi scazut cu 10%, exceptie facand cei de la Huawei. Pentru Apple, T3 2018 a fost un trimestru fiscal mediocru, cel mai probabil, asa ca iPhone XR ar trebui sa “recupereze” o parte dintre vanzarile pierdute de catre americani, si sa ajute la cresterea incasarilor si profitului in cursul T4 2018.

“Kuo says that he estimates iPhone XR replacement demand in China to be higher than last year’s cycle with the iPhone 8. In terms of the Chinese domestic offerings, only Huawei saw an increase in shipments. Sales from competitors like Vivo, Oppo, and Xiaomi were disappointing. Overall, shipments from major Chinese brands fell 10% according to Kuo’s report.”

iPhone XR va fi lansat pentru precomanda inclusiv in Romania incepand cu 19 octombrie, deci il veti putea cumpara atat de la operatorii de telefonie mobila, cat si de la magazinele online din tara noastra. Preturile pentru iPhone XR nu au fost deocamdata dezvaluite, asa ca ramane de vazut cat va costa, insa va recomand sa nu va asteptati ca preturile sa fie mai mici decat cele ale iPhone 8 in momentul in care a fost lansat de catre Apple.