Samsung GALAXY NOTE 9: NOI PROBLEME Raportate de Clienti

Samsung GALAXY NOTE 9 are noi probleme raportate de catre clientii care au decis sa cumpere noile modele de smartphone-uri, iata cat de serioase sunt acestea.

Samsung GALAXY NOTE 9 probleme Bluetooth

Samsung GALAXY NOTE 9 are noi probleme raportate de catre clientii care au cumparat telefoanele mobile de la compania Samsung, iar partea cea mai proasta este ca nu vorbim despre ceva nou pentru aceasta serie. Mai exact, tot mai multi utilizatori de telefoane Samsung GALAXY NOTE 9 raporteaza problme cu functionalitatea Bluetooth, ceva ce a fost intalnit inclusiv la seria Note 8, lansata in vara anului trecut de catre coreeni pe piata.

Samsung GALAXY NOTE 9 are probleme in ceea ce priveste conectarea accesoriilor Bluetooth la telefon, sau conectarea telefonului la sistemul audio al unei masini, ceva ce am vazut si la iPhone XS saptamana trecuta. Practic, vedem ca aceste telefoane premium nu sunt suficient de bine gandite pentru a nu avea probleme cu tehnologia Bluetooth si conectarea accesoriilor pentru utilizare, inclusiv in cazul Samsung GALAXY NOTE 9, care are un software diferit de cel al iPhone.

Samsung GALAXY NOTE 9: NOI PROBLEME Raportate de Clienti

Samsung GALAXY NOTE 9 era asteptat de catre foarte multi clienti pentru lansare fara probleme de aceste gen cu interconectarea prin Bluetooth cu diverse accesorii, insa era de asteptat sa nu fie chiar perfect. Acelasi lucru poate fi spus si despre telefoanele iPhone, care cam la fiecare lansare au avut probleme de acest gen, acelasi lucru fiind reclamat si de catre clientii Samsung GALAXY NOTE 9, care au avut Note 8 anul trecut, si au trecut printr-o aceeasi situatie.

“Back then, the complainants were suggested to upgrade their to-be paired devices to match up to Note 8’s newest Bluetooth 5.0 technology. Cut to now, we are in the last quarter of this year, and the Note line up has leveled up to Galaxy Note 9. But Bluetooth issues just refuse to budge. …While majority of them delineate pairing their phone to their car’s head unit over Bluetooth a hit and miss, some struggle while pairing with smartwatches, headphones and other Bluetooth devices as well.”

Samsung GALAXY NOTE 9 este un telefon bun, din alte puncte de vedere, insa deocamdata nu stim daca este un succes, sau are parte de vanzari similare cu cele inregistrate de catre seria Samsung GALAXY S9, In ciuda acestui lucru, Samsung GALAXY NOTE 9 are acum presiune foarte mare pusa de lansarea unor noi modele de smartphone-uri de la Google, sau cei de la Huawei, Apple avand deasemenea in plan sa aduca pe piata iPhone XR saptamana viitoare.