Android: Google Sugereaza DISPARITIA Sistemului

Android este pe cale de disparitie, compania Google dand de inteles ca urmeaza sa renunte complet la el pentru un produs nou, iata ce s-a descoperit recent.

android google disparitie 359182

Android ar putea fi pe cale de disparitie, sau cel putin asta sugereaza unii dintre cei care au realizat ca reprezentantii Google au cam evitat sa rosteasca denumirea sistemului de operare in conferinta pentru prezentarea seriei Pixel 3. Multa lume a fost surprinsa sa vada ca Google a evitat sa rosteasca denumirea Android in cadrul evenimentului de zilele trecute, iar aceasta ignorare intentionata a sistemului de operare are cu siguranta o motivatie clara.

Android a fost mentionat de 8 ori in conferinta organizata de catre compania Google in 2016 pentru a prezenta versiunea originala a telefoanelor Pixel, iar in 2018 nici macar o mentiune cu privire la acest sistem de operare. Desi cei de la Google au lansat o versiune complet noua a Android in cursul lunii august, iata in octombrie au evitat sa mai faca vreo mentiune cu privire la sistemul de operare, desi au prezentat un telefon propriu, care il are instalat.

Android: Google Sugereaza DISPARITIA Sistemului

Android este un brand recunoscut la nivel global, si este adevarat ca exista unele preconceptii in ceea ce-l priveste, asa ca Google ar putea lua decizia de a renunta la el in viitorul nu foarte indepartat. Stim cu totii ca nici macar multi dintre utilizatorii sistemului de operare Android nu sunt multumiti de ceea ce ofera, si il privesc ca un produs Google care are nevoie de multe imbunatatiri, asa ca s-ar putea sa observam in viitorul apropiat ca denumriea va disparea cu totul.

“”Android” wasn’t said a single time during the Made by Google 2018 keynote. It marks the first time ever that Google has held a public-facing hardware event like this — since the introduction of the operating system in 2008 — without at least mentioning it by name.”

Android ar fi un subiect de discutie foarte aprins pentru unii dintre angajatii companiei Google, o parte fiind de parere ca brand-ul ar trebui sa dispara, in timp ce alta parte inca mai vrea ca el sa fie folosit. Renuntarea la brand-ul Android n-ar fi o idee chiar atat de rea, si nu ar afecta chiar atat de mult compania Google, insa totul depinde de planurile americanilor, si de ceea ce ar urma sa inlocuiasca aceasta denumire in prezentarea produselor.