iPhone XR la eMAG a fost Listat Inaintea Lansarii

eMAG a listat astazi iPhone XR pentru clientii din Romania care sunt interesati sa cumpere noul model de smartphone, iata ce a dezvaluit magazinul online privind lansarea.

emag iphone xr 359185

eMAG a listat astazi primele informatii privind lansarea iPhone XR in Romania a noului model de smartphone al companiei Apple, iar in aceasta pagina puteti vedea toate detaliile oferite de catre magazin. Practic, va puteti preinregistra pentru a si cand are loc lansarea iPhone XR in Romania la eMAG, magazinul online urmand a oferi telefonul impreuna cu toate celelalte magazine partenere ale companiei Apple, dar si cu operatorii de telefonie mobila.

eMAG va incepe sa vanda iPhone XR in data de 26 octombrie, compania Apple anuntand ca atunci urmeaza sa aiba loc lansarea globala a telefoanelor sale, Romania fiind inclusa in primul val de lansari pentru acest model. Inainte ca iPhone XR sa fie lansat in Romania, cei de la eMAG, impreuna cu restul partenerilor Apple, vor lista telefonul pentru precomanda, iar asta se va intampla in data de 19 octombrie, adica peste mai putin de o saptamana din acest punct.

iPhone XR la eMAG a fost Listat Inaintea Lansarii

eMAG va lista iPhone XR pentru precomanda in Romania in noaptea zilei de 18 spre 19 octombrie, cel mai probabil de la ora 00:00, asa cum s-a intamplat inclusiv in cazul seriei iPhone XS in cursul lunii septembrie. Cei de la eMAG au urmat in fiecare an exact aceeasi strategie pentru lansarea noilor modele de telefoane iPhone ale companiei Apple, asa ca e greu de crezut ca se va schimba ceva acum, mai ales ca acum mai putin de o luna de zile lansarea a decurs exact cum v-am spus.

eMAG nu a listat deocamdata preturile la care va vinde telefoanele iPhone XR in Romania, insa ne putem astepta ca ele sa fie usor mai mari decat cele percepute pentru seria iPhone 8 anul trecut in tara noastra. Mai exact, ma astept ca iPhone XR sa fie vandut de catre eMAG la preturi apropiate de valoarea de 4000 de LEI, deci ar fi bine sa aveti suficient de multi bani pregatiti pentru a cumpara modelul dorit, daca va fi in stoc.