MULTI Utilizatori Android sunt Dispusi sa Treaca la iPhone

Tot mai multi utilizatori Android sunt dispusi sa faca trecerea la telefoanele iPhone ale companiei Apple, schimbarile implementate facand smartphone-urile tot mai atractive.

utilizatori Android iphone

Un numar surprinzator de mare de utilizatori Android sunt dispusi sa faca trecerea la iPhone, conform unui nou studiu publicat in cursul acestei zile de catre o cunoscuta agentie de analiza a pietei smartphone. Conform acesteia, utilizatorii de telefoane HTC sunt cei mai dornici sa treaca la telefoanele iPhone ale companiei Apple, intentia de cumparare fiind de 25%.

Utilizatorii Blackberry sunt deasemenea foarte interesati sa faca trecerea la telefoanele iPhone ale companiei Apple, cam 22% dintre ei avand intentie de cumparare in urmtoarea perioada. Interesant este ca in cazul utilizatorilor Samsung procentul este de 19%, iar in cazul celor ce detin telefoane Huawei procentul este de 15%, 20% dintre utilizatorii Oppo si Vivo avand aceleasi dorinte.

MULTI Utilizatori Android sunt Dispusi sa Treaca la iPhone

utilizatori Android iphone 1

Pe de alta parte, 70% dintre cei care detin acum un iPhone sunt interesati sa cumpere tot un iPhone, procentul fiind mai mic decat gradul de satisfactie de peste 90% anuntat de catre Apple. Aceasta diferenta arata ca nu toti cei care detin un iPhone si sunt satisfacuti de el, sunt neaparat interesati sa cumpere tot un iPhone cand vor renunta la telefonul pe care-l au.

iPhone este un telefon foarte popular in randul utilizatorior Android, chiar daca nu toti si-l permit, dar in medie aproape 20% dintre clientii marilor producatori au tentia de a cumpara un iPhone. Statistici de acest gen am tot vazut de-a lungul anilor, insa de la simple studii si pana la ceva real este o cale foarte lunga, compania Apple reusind totusi sa castige tot mai multi clienti anual.