iPhone Concept arata un nou Decupaj si 5 Camere Principale

iPhone apare intr-un nou concept care ne arata schimbari mari pentru decupajul dein ecran, dar si pentru camera principala a telefonului.

iphone decupaj camera 359323

Decupajul din ecranul iPhone X, sau a seriei iPhone XS nu este una dintre cele mai apreciate caracteristici de design, insa cineva s-a gandit sa prezinte ceva putin diferit. In prima imagine de mai sus puteti vedea un decupaj implementat diferit in ecranul iPhone, mai exact in partea superioara stanga, in loc de mijlocul ecranului, schimbarea fiind una stupida.

Pe de alta parte, acelasi concept ne arata un iPhone care are o camera principala cu 5 senzori de imagine, patru montat in forma unui romb, plus un al cincilea montat sub ansamblul principal. Pana acum am vazut ca Nokia 9 ar putea fi lansat cu o asemenea camera principala pentru utilizatori, ea aratand destul de diferit, avand toti senzorii intr-un singur ansamblu.

iphone decupaj camera 359323 1

iPhone s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor, si cu siguranta se va schimba in anii ce vor urma, insa sint destul de convins ca Apple nu va implementa prea curand o camera de acest gen, sau un decupaj intr-o asemenea forma.

Articolul precedentApple RENUNTA la Masini pentru a Face Apple Maps mai BUN
Articolul următoriPhone 6: eMAG are REDUCERI de 1600 LEI, si la 6S
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.