Samsung GALAXY Note 9 UMILESTE iPhone XS Max cu Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY Note 9 apare astazi intr-o comparatie extrem de interesanta care ne arata cat de mare este in comparatie cu cea a iPhone XS Max in utilizarea obisnuita.

Samsung GALAXY Note 9 baterie iphone xs max 359196

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta privind autonomia bateriei pe care o ofera cele doua modele de smartphone-uri pentru clienti. Vorbim despre un iPhone XS Max care are o baterie de 3174 mAh si un ecran cu diagonala de 6.5 inch, plus un Samsung GALAXY Note 9 care are o baterie de 4000 mAh, dar si un ecran de 6.4 inch, deci teoretic al doilea ar trebui sa fie castigator.

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max sunt testate initial cu un apel telefonic ce dureaza o ora, primul ramanand cu 95% din baterie, in timp ce al doilea ramane cu 97% din baterie. In a doua parte a testului este simulata o conversatie care dureaza o ora, atat Samsung GALAXY Note 9, cat si iPhone XS Max avand folosite aplicatiile standard de mesagerie, aici primul ramanand cu 86% din baterie, iar al doilea cu 84% din bateria disponibila.

Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone XS Max: Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max sunt testate in continuare timp de o ora pentru diverse alte utilizari, precum scrierea si citirea de email-uri, navigarea pe internet, folosirea Instagram, sau utilizarea YouTube. Dupa aceasta runda de teste, iPhone XS Max ramane cu mai putina baterie in comparatie cu Samsung GALAXY Note 9, diferenta fiind una foarte mare, ea crescand pe masura ce se trece la aplicatiile de navigatie, sau chiar la jocuri.

Samsung GALAXY Note 9 ramane cu 38% din baterie in momentul in care se incepe testul privind navigarea ghidata, aici iPhone XS Max avand doar 1% din energia existenta pentru baterie. iPhone XS Max s-a inchis cand Samsung GALAXY Note 9 mai avea 37% din baterie, testul fiind derulat de doua ori cu acelasi rezultat, deci Apple mai are foarte multe de imbunatatit in ceea ce priveste autonomia bateriei, totul in ciuda laudelor sale de pana in prezent.