Samsung GALAXY Note 9 UMILESTE iPhone XS Max cu Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY Note 9 apare astazi intr-o comparatie extrem de interesanta care ne arata cat de mare este in comparatie cu cea a iPhone XS Max in utilizarea obisnuita.

Samsung GALAXY Note 9 baterie iphone xs max 359196

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta privind autonomia bateriei pe care o ofera cele doua modele de smartphone-uri pentru clienti. Vorbim despre un iPhone XS Max care are o baterie de 3174 mAh si un ecran cu diagonala de 6.5 inch, plus un Samsung GALAXY Note 9 care are o baterie de 4000 mAh, dar si un ecran de 6.4 inch, deci teoretic al doilea ar trebui sa fie castigator.

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max sunt testate initial cu un apel telefonic ce dureaza o ora, primul ramanand cu 95% din baterie, in timp ce al doilea ramane cu 97% din baterie. In a doua parte a testului este simulata o conversatie care dureaza o ora, atat Samsung GALAXY Note 9, cat si iPhone XS Max avand folosite aplicatiile standard de mesagerie, aici primul ramanand cu 86% din baterie, iar al doilea cu 84% din bateria disponibila.

Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone XS Max: Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max sunt testate in continuare timp de o ora pentru diverse alte utilizari, precum scrierea si citirea de email-uri, navigarea pe internet, folosirea Instagram, sau utilizarea YouTube. Dupa aceasta runda de teste, iPhone XS Max ramane cu mai putina baterie in comparatie cu Samsung GALAXY Note 9, diferenta fiind una foarte mare, ea crescand pe masura ce se trece la aplicatiile de navigatie, sau chiar la jocuri.

Samsung GALAXY Note 9 ramane cu 38% din baterie in momentul in care se incepe testul privind navigarea ghidata, aici iPhone XS Max avand doar 1% din energia existenta pentru baterie. iPhone XS Max s-a inchis cand Samsung GALAXY Note 9 mai avea 37% din baterie, testul fiind derulat de doua ori cu acelasi rezultat, deci Apple mai are foarte multe de imbunatatit in ceea ce priveste autonomia bateriei, totul in ciuda laudelor sale de pana in prezent.

49 COMENTARII

  1. Cel mai bun telefon Apple ???, mărul o avea vreun filtru ceva? ? Că albul se vede ușor galbui dat fiind că este un amoled display…..ar trebui sa fie in imediata apropiere a lui super amoled display …..note9 are alb cu putina tenta albăstruie….așa pare din clip posibil tot un filtru ceva dar da urat in test, pentru un amoled, super amoled display care se știu că sunt cele mai bune din industrie!

  2. Probabil este vorba despre “optimizarea” iOS-ului.
    Aștept să ne spună Merlin (și toate cele 38 clone ale sale) că este un feature.

  3. Testul real arată că iPhone Xs Max este câştigător. Oricum iPhone Xs Max duce lejer toată ziua, sunt extrem de mulţumit.

  4. Dacă nu tragi de partea de sus a ecranului ca să vezi setările, nu știi dacă are datele activate sau nu.
    Oricum, dacă Note 9 este conectat la Wi-Fi
    datele mobile se deconectează automat. Nu e normal să fie așa? Așa ar trebui să fie și în ios.

  5. Ahhh cât de umilit sunt ca samsung are juma’ de ora in plus …gata mai cumpăr încă un XS max sa trec pe el când se consuma bateria la primul ???

  6. BTW, ăsta e noul tău cont, trolleule Merlin? Nu te-ai săturat să îți faci noi conturi iar și iar și iar și iar?

  7. Dacă ești conectat la Wi-Fi, datele mobile se deconectează și nu mai consumă energie. Depinde cum l-ai folosit: din 10 ore dacă stai pe Wi-Fi+date 2 ore și doar pe date 8 ore, e clar că îți va consuma mai mult.

    În cazul clipului ăsta, chiar dacă datele sunt pornite, modemul de date nu consumă energie deoarece nu este folosit.
    Așa e și pe iPhone-ul XS: nu văd decât liniile de rețea, dar nu și tipul conexiunii (h)

  8. Totusi este vorba de aproape 850 mah, im plus la NOTE 9!!! 3174 vs 4000!!! Mai ganditi-va!!! Iphonul x-ul meu cu ios 12 ține aproape 2 zile si il butonez la greu!!

  9. Cel mai probabil, Note funcționează la rezoluție standard (FHD), pentru că în toate testele pe care le-am văzut apare o diferență mare de autonomie odată schimbată la QHD.

  10. M-am documentat și chiar dacă e activat wifi, datele mobile tot consumă bateria. Nu încerc să caut scuze pt ip max, dar era bn să vedem dacă sunt active datele și pe note.

  11. Lașule, măcar dacă ai recunoaște… Ai doar 32 comentarii pe contul ăsta nou, probabil făcut acum vreo câteva zile când ți-ai închis Merlin și ai vomat ceva comentarii cu președintele Vadim.
    Băăă… îmi e scârbă de tine…. Ești lipsit de bun simț.

  12. Pastile, ba, ca sa te citez! Ai grave probleme si inca nu esti constient de acest lucru! Ma lasa rece aprecierile tale cat si trollingul tau cu iubirea vietii tale, android. Am sa-ti reamintesc mereu de pastile, stiu ca este o tehnica care functioneaza. Pentru scarba, vreata, voma, pantecare poti incerca cu lamaie. Ce fumezi?

  13. Așa o fi, dar nu văd de ce ar fi oprit datele pe Note 9 și pe iPhone să le fi lăsat active. În plus, diferența de peste 30% baterie este absolut uriașă și nu se explică cu datele mobile.

  14. Pentru că este imposibil ca Note 9 să rămână cu 37% baterie? Sunt zeci de alte video-uri unde iPhone-ul câştigă iar aici rămâne cu 37%? Mai ziceam şi eu de 5%…dar aşa, e clar.

  15. Dc sa fie irelevant? Fiecare este testat cum vine out of the box. . Oricum nu are cum sa tina bateria mai bine la xs max decat la note9…diferenta o face chiar bateria…