Jamal Khashoggi si-a Inregistrat EXECUTIA cu un Apple Watch

Jamal Khashoggi este jurnalistul care ar fi fost asasinat de catre Arabia Saudita, iar conform turcilor, el si-ar fi inregistrat executia folosind un Apple Watch.

Jamal Khashoggi executie apple watch 359296

Jamal Khashoggi a fost un jurnalist din Arabia Saudita, care ar fi fost asasinat acum mai bine de o saptamana intr-un consulat din Turcia, insa se pare ca si-a inregistrat propria moarte folosind un Apple Watch. Conform presei din Turcia, jurnalistul Jamal Khashoggi a folosit un Apple Watch pentru a-si inregistra interogatoriul si executia, inregistrarile fiind incarcate in iCloud.

Jamal Khashoggi a inregistrat un interogatoriu la care a fost supus de catre mai multi angajati ai guvernului din Arabia Saudita, logodnica sa intrand in posesia acestor inregistrari. Desi barbatul nu avea telefonul iPhone, la care era conectat Apple Watch-ul, in posesie cand a intrat in consulatul in care a fost executat, logodnica sa era in fata cladirii, aparaent in raza de conectivitate Bluetooth, si a prelut inregistrarile.

Jamal Khashoggi si-a Inregistrat EXECUTIA cu un Apple Watch

In urma aparentei ucideri a lui Jamal Khashoggi, agentii sauditi care l-au interogat ar fi avut acces la datele din Apple Watch si ar fi sters unele fisiere, dar aparent nu si inregistrarile interogatoriului, si a executiei. Turcii spun ca Apple Watch-ul a fost deblocat cu o amprenta, ceea ce e imposibil, dar e posibil ca iPhone-ul jurnalistului sa fi fost confiscat de la logodnica sa, si asa s fi fost sterse fisierele, dar cele din iCloud au ramas.

„Khashoggi turned on the recording function of his Apple Watch before walking into the Saudi consulate in Istanbul on October 2. The moments of his „interrogation, torture and killing were audio recorded and sent to both his phone and to iCloud,”. The Turkish newspaper said conversations of the men involved in the reported assassination were recorded.”

Autoritatile din Turcia ar avea inregistrarile facute cu acel Apple Watch, dar si cel putin o inregistrare video din consulat, afirmand ca a avut loc o lupta intre jurnalist si oamenii de acolo. Turcii s-au declarat dezgustati si socati de cele intamplate, iar dovezile inregistrate cu Apple Watch ar putea fi baza unor sanctiuni impuse Arabiei Saudite, insa asta ramane a fi decis intr-o cu totul alta parte.

Articolul precedentHuawei UIMESTE cu o PREMIERA URIASA pentru Telefoane
Articolul următorOPPO R19 SURPRINDE cu un NOU tip de DECUPAJ in Ecran
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.