OPPO R19 SURPRINDE cu un NOU tip de DECUPAJ in Ecran

OPPO R19 apare astazi intr-o prima imagine care ne arata un nou tip de decupaj in ecranul smartphone-urilor, chinezii facand o schimbare majora pentru design.

OPPO R19 decupaj 359299

OPPO R19 este un nou smartphone pe care chinezii de la OPPO il pregatesc pentru lansare, iar o prima imagine a telefonului a aparut astazi pe internet, ea aratand ce schimbare interesanta urmeaza sa fie adusa. Mai exact, OPPO R19 urmeaza sa aiba margini extrem de subtiri pentru ecran, chinezii fiind foarte hotarati sa schimbe modul in care lumea percepe smartphone-urile, iar ceea ce vedem mai jos este un prim pas facut in aceasta directie.

OPPO R19 vine totusi si cu o schimbare in ceea ce priveste decupajele pentru ecrane, renuntand complet la decupajul clasic, ce brazdeaza ecranul, si avand o camera integrata chiar in mijlocul partii superioare a ecranului. Practic, nu mai vedem o camera incojurata de un decupaj in ecran, ci doar o camera integrata sub ecranul OPPO R19, solutia chinezilor fiind extrem de interesanta, si una de viitor, spatiul pentru afisarea imaginilor fiind extins.

OPPO R19 SURPRINDE cu un NOU tip de DECUPAJ in Ecran

OPPO R19 decupaj 359299 1

OPPO R19 urmeaza deasemenea sa fie lansat si cu un cititor de amprente integrat in ecran, ceva ce foarte multa lume asteapta la cam orice model nou de smartphone premium, dar iata ca tot chinezii dau tonul in industrie. OPPO R19 va avea deasemenea o carcasa de culoare gradient, cu o camera duala, si design care seamana cu cel al multor altor smartphone-uri de pe paita, aceasta fiind o practica obisnuita a chienzilor cu telefoanele lansate pe piata.

OPPO R19 are noutati extrem de interesante prezentate, insa este deocamdata doar in proces de dezvoltare, cu o posibila data de lansare programata pentru luna martie a anului 2019, cam cand Samsung GALAXY S10 ar trebui sa fie lansat. Pana atunci, e posibil ca inaintea OPPO R19 sa ajunga pe piata alte smartphone-uri Android care sa aiba o camera integratain acest mod in ecran, asa ca ramane de vazut care chinezi se vor grabi primii.

3 COMENTARII

  1. Ar trebui să scrii și despre noua tehnologie de încărcare de la Oppo, care permite încărcarea telefonului de la 0-100% în 35 minute.