Google Pixel 3 XL vs iPhone XS Max: Comparatia Camerelor

Google Pixel 3 XL si iPhone XS Max apar intr-o foarte interesanta comapratie a camerelor, care ne arata cat de potente sunt in inregistrarea foto si video.

google pixel 3 xl camera iphone xs max 359438

Google Pixel 3 XL si iPhone XS Max apar astazi intr-o foarte interesanta comparatie a camerelor care ne arata cat de mare este diferenta intre calitatea pozelor si inregistrarilor video facute cu cele doua modele de telefoane. Chiar de la bun inceput veti vedea ca fiecare telefon reda lumea din jurul sau intr-un mod cu mult diferit, culorile fiind mult mai saturate pe inregistrarile video facute cu iPhone XS Max, in timp ce Google Pixel 3 XL prezinta culori mai fade, dar nu neaparat departe de realitate.

Google Pixel 3 XL si iPhone XS Max au camere principale identice, iar de la bun inceput se vede foarte clar faptul ca telefonul celor de la Google are imagini mult mai clare, si mult mai apropiate de realitate. In unele situatii, Google Pixel 3 XL aplica si un efect HDR mult mai bun decat iPhone XS Max, cei de la Google reusind sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a imbunatati uimitor de mult calitatea pozelor care sunt facute de catre telefoanele lor.

Google Pixel 3 XL vs iPhone XS Max: Comparatia Camerelor

Google Pixel 3 XL reuseste deasemenea sa faca poze mult mai bune si pe timpul noptii, mai ales ca are si o functie speciala numita Night Shot, care are menirea de a creste luminozitatea pozelor. In cazul pozelor portret, cu efect de adancime, Google Pixel 3 XL si iPhone XS Max se descurca aproximativ la fel de bine pentru a pune in prim-plan subiectii, telefonul celor de la Apple avand un mic avantaj pentru a detecta mai bine marginile subiectilor.

Google Pixel 3 XL se descurca mult mai bine decat iPhone XS Max in multe dintre situatiile in care sunt comparate cele doua telefoane, camera frontala find un serios avantaj pentru produsul celor de la Google. In rest, cred ca Google Pixel 3 XL afiseaza culorile mult mai aproape de realitate, sau cel putin asta pare sa fie realitatea imaginilor pe care le-am vazut, insa sunt curios sa aflu ce parere aveti voi in legatura cu aceasta comparatie.