Google Pixel 3 XL are o functie foarte CIUDATA

Google Pixel 3 XL are implementata o functie foarte ciudata pentru un smartphone, compania Google uimind destul de multi clienti cu oferirea sa in telefon.

Google Pixel 3 XL functie CIUDATA

Google Pixel 3 XL a fost lansat de catre compania Google zilele trecute, americanii oferind telefoanele cu un decupaj destul de mare in partea superioara a ecranului, asa cum am vazut deja in toate hands-on-urile facute pana acum. Lumea nu e prea multumita de decupajul mare din ecranul telefoanelor Google Pixel 3 XL, insa indiferent de acest lucru, se pare ca Google a decis deasemenea sa implementeze optiunea de a activa un al doilea decupaj.

Google Pixel 3 XL are in imaginea de mai jos prezentata aceasta functionalitate, care le permite utilizatorilor sa incerce diverse modele de decupaje pentru ecran, pentru a avea foarma dorita pentru ecran. Cei de la Google permit deaseuemea ascunderea completa a decupajului din ecranul Google Pixel 3 XL, asa ca daca nu sunteti multumiti de el, nu va trebui sa il suportati, ci sa renuntati la o parte din spatiul in care sunt afisate informatiile pentru voi.

Google Pixel 3 XL are o functie foarte CIUDATA

Google Pixel 3 XL functie CIUDATA 1

Google Pixel 3 XL nu este primul telefon care are optiuni ce permit ascunderea decupajului din partea superioara a ecranului, dar daca nu ma insel, este primul care permite adaugarea unuia secundar pentru utilizatori. Decizia celor de la Google a adus o functie destul de ciudata pentru Google Pixel 3 XL are o functie foarte CIUDATA, cel putin din punctul meu de vedere, dar sunt sigur ca vor fi destui utilizatori care se vor juca frumos cu ea.

Google Pixel 3 XL este totusi un telefon extrem de interesant, cu functii premium, avand in vedere si pretul sau, iar punctul central este camera, care ar putea fi cea mai buna integrata pana acum intr-un smartphone. Abia pe 15 octombrie vom afla daca Google Pixel 3 XL are o camera mai buna decat Huawei P20 Pro, actualul rege in materie de camere pentru smartphone-uri, asa ca mai avem foarte putin de asteptat pana atunci.

Articolul precedenteMAG: 3200 LEI REDUCERE la Apple Watch in Romania
Articolul următorNSA, FBI Vorbesc despre MARE HACK Chinezesc
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.