Huawei MATE 20X: PRIMELE IMAGINI cu Telefonul GIGANT

Huawei MATE 20X este prezentat astazi in primele imagini, noul telefon gigant al celor de la Huawei fiind dezvaluit complet cu o zi inaintea lansarii.

Huawei MATE 20X imagini 359360

Huawei MATE 20X este telefonul surpriza pe care chinezi urmeaza sa il prezinte in cursul zilei de maine impreuna cu celelalte modele din serie, acesta fiind dezvaluit in mos neasteptat saptamana trecuta, iar acum vedem si primele imagini cu el. Huawei MATE 20X este un telefon gandit special pentru gameri, chinezii implementand in el un ecran cu diagonala de 7.1 – 7.2 inch, pentru a oferi o experienta noua de a folosi jocurile din platforma Android.

Huawei MATE 20X are un design care seamana foarte mult cu cel al versiunii standard din serie, deci nu vom vedea o camera duala integrata decat in versiunea Pro, insa acest lucru este perfect normal, pentru ca e de asteptat ca si pretul sa fie unul mai mic. Pe de alta parte, Huawei MATE 20X va avea acelasi chip Kirin 980 integrat de catre chinezi, iar daca acesta nu va veni si cu 8 GB de memorie RAM, atunci ideea de telefon pentru gaming cam dispare chiar din start.

Huawei MATE 20X: PRIMELE IMAGINI cu Telefonul GIGANT

Huawei MATE 20X imagini 359360 1

Huawei MATE 20X va avea totusi o camera duala integrata in carcasa aceasta urmand a ajunge atat in versiunea standard, cat si in versiunea Pro, deci va fi o caracteristica oferita in toate modelele seriei. Din pacate nu se stie ce fel de baterie ar urma sa fie integrata in Huawei MATE 20X, dar avand in vedere dimensiunile ecranului, e de asteptat ca aceasta sa fie de peste 4000 mAh, altfel ecranul mare n-ar avea energie suficienta pentru a-i fi sustinuta functionarea.

Huawei MATE 20X  ar trebui sa fie prezentat oficial in cursul zilei de maine, insa lansarea ar trebui saaiba loc undeva peste vreo 2 – 3 saptamani, cel mai probabil la inceputul lunii viitoare, conform datelor de pana acum. Huawei MATE 20X ar putea fi vandut la inceput in doar anumite zone de pe glob, avand in vedere ca este un model special, insa totul depinde de intentiile coreenilor de a ajunge cu telefonul la cat mai multi clienti de pe intregul glob.