iPhone 2019: Ce va Schimba Apple fata de iPhone XS/XR ?

iPhone 2019 are astazi anuntate cateva noutati pe care le va oferi compania Apple, dar si care vor fi schimbarile in comparatie cu iPhone XS si XR.

iPhone 2019 apple 359491

iPhone 2019 incepe sa intre in atentia oamenilor, incetul, cu incetul, analistii concentrandu-se pe ceea ce urmeaza sa ofere compania americana pentru clientii sai de anul viitor. Conform analistului asiatic Ming-Chi Kuo, seria iPhone 2019 va fi extrem de similara cu cele iPhone XS si iPhone XR pe care americanii le-au anuntat anul acesta, deci marea problema pentru anul viitor va fi lipsa unei schimbari importante pentru felul in care arata telefoanele.

iPhone 2019 urmeaza sa aiba exact aceleasi ecrane precum iPhone XS, iPhone XS Max, si iPhone XR, iar compania Apple ar putea mentine si acelasi design pentru telfeoanele sale, daca ultimul se va si vinde bine. Apple a tinut timp de 3 ani pe piata design-ul lansat cu seria iPhone 6, iar cu iPhone 2019 pare sa fie hotarata sa mentina in vanzare design-ul lansar in 2017 cu iPhone X, inclusiv decupajul care cam strica design-ul panoului frontal al telefonului.

iPhone 2019: Ce va Schimba Apple fata de iPhone XS/XR ?

iPhone 2019 va veni cu siguranta cu unele componente noi, cel putin in ceea ce priveste procesorul si camerele, insa in ceea ce priveste design-ul, ar fi bine sa nu va asteptati sa vedeti ceva radical diferit. Desi majoritatea producatorilor chinezi de smartphone-uri cauta sa scape de decupajele din ecranele telefoanelor, iPhone 2019 va fi lansat in continuare cu asa ceva, Apple nefiind interesata sa faca o modificare radicala de design pentru telefoanele de anul viitor.

iPhone 2019 va fi lansat abia in toamna anului viitor, deci pana atunci vom afla mult mai multe dintre noutatile pe care compania Apple le va oferi pentru toata lumea, chiar daca nu vor fi chiar atat de entuziasmante. Ca sa fiu sincer, nici nu aveam asteptari ca seria iPhone 2019 sa fie lansata cu schimbari majore de design de catre cei de la Apple, asa ca vestile acestea nu vin ca o surpriza, pentru ca Apple nu prea mai vrea sa surprinda cu schimbari de design prea curand.