iPhone 2019: Samsung PIERDE iar Increderea Apple

iPhone 2019 a intrat in proces de dezvoltare lacompania Apple, iar americanii au ales iar sa evite Samsung pentru fabricarea unei componente cheie.

iphone 2019 samsung 359176

iPhone 2019 intra acum in deplina atentie a companiei Apple din moment ce seria iPhone XS a fost deja lansata, iar iPhone XR va fi lansat in perioada imediat urmatoare, asa ca vorbim despre primele decizii luate de catre americani. Conform unor informatii aparute astazi, compania Apple ar fi ales TSMC drept producator exclusiv pentru noul chip A13 in care va fi inclus procesorul care va sustine functionare iPhone 2019 dupa lansarea pe piata.

iPhone 2019 va avea procesoarele fabricate de catre aceiasi taiwanezi care produc si acum in exclusivitate chip-ul A12 din seriile iPhone XS si iPhone XR, compania Samsung ramanand in continuare fara increderea celor de la Apple. Cei de la Samsung n-au mai fabricat un procesor pentru iPhone din anul 2016, cand au existat diferente in performante si autonomie pentru procesoarele facute de catre Samsung si TSMC, cele ale coreenilor avand probleme.

iPhone 2019: Samsung PIERDE iar Increderea Apple

Multumita alegerii facute, cei de la Apple au acum primul procesor pentru smartphone produs folosind un proces de fabricatie de 7nm, Samsung urmand a oferi asa ceva abia in 2019 in viitoarele sale telfeoane. Samsung nu a reusit sa produca pentru propriile telefoane procesoare care sa fie mai performante decat cele ale Apple, insa TSMC foloseste un alt proces de fabricatie pentru aceste componente, si este alegerea exclusiva a americanilor.

“The sources said TSMC is set to remain Apple’s exclusive contract chipmaker fulfilling all orders for the next-generation A13 chip in 2019. TSMC has been the exclusive supplier of Apple’s A-series chips since 2016. TSMC’s 7nm process technology is also expected to obtain orders from AMD, Huawei, MediaTek, Nvidia and Qualcomm. A ramp-up of 7nm chip orders will boost the foundry’s market share to a new high in 2019.”

Era de asteptat ca iPhone 2019 sa nu vina cu procesoare fabricate de catre cei de la Samsung, iar acest trend nu se va schimba prea curand, planurile celor de la Apple fiind de a continua sa reduca dependenta de coreeni. iPhone 2019 este o serie de telefoane care vor fi lansate in toamna anului viitor de catre cei de la Apple, asa ca pana atunci vom afla cu siguranta foarte multe noutati importante cu privire la telefoanele ce vor fi lansate pentru clientii din lumea intreaga.