iPhone XS Max vs Google Pixel 3 XL vs GALAXY Note 9 – Autonomia Bateriei

iPhone XS Max, Google Pixel 3 XL, Samsung GALAXY Note 9 si Sony Xperia XZ3 apar intr-o comparatie foarte interesanta privind autonomia bateriei, cu un rezultat uimitor.

iphone xs max autonomie google pixel 3 xl galaxy note 9 359478

iPhone XS Max, Google Pixel 3 XL, Samsung GALAXY Note 9 si Sony Xperia XZ3 apar astazi intr-un test foarte interesant care are menirea de a compara autonomia bateriei pe care o ofera cele patru modele de telefoane mobile. Un test aparut zilele trecute ne arata ca iPhone XS Max are autonomie mai proasta decat Samsung GALAXY Note 9, insa testul de astazi ne arata o realitate complet diferita, telefonul Apple iesind in avantaj, in special in fata Google Pixel 3 XL.

iPhone XS Max a pierdut in acel test deoarece Samsung GALAXY Note 9 avea setata rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, fata de cea de 2920 x 1440 pixeli, care e standard, cea de test fiind mai mica decat cea de 2688 x 1242 a telefonului Apple. Multumita reducerii substantiale a rezolutiei Samsung GALAXY NOTE 9 a castigat acel test in fata iPhone XS Max, insa cand rezolutia e setata la valoarea maxima, el pierde, la fel ca si Google Pixel 3 XL, si Sony Xperia XZ3.

iPhone XS Max vs Google Pixel 3 XL vs GALAXY Note 9 – Autonomia Bateriei

iPhone XS Max obtine un real avantaj in fata Google Pixel 3 XL cand vine vorba despre autonomia bateriei, insa fata de Samsung GALAXY Note 9 castiga la o diferenta mica, asa cum ar fi si normal, pana la urma. In ciuda faptului ca exista o usoara diferenta in rezolutie intre Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max, primul are o baterie cu peste 800 mAh mai mare, cam un sfert din cea a telefonului Apple, deci ar trebui sa compenseze din plin diferenta in autonomia bateriei, dar nu o face.

iPhone XS Max ieste drept telefonul cu cea mai buna autonomie a bateriei in acest test, iar Sony Xperia XZ3 ieste ca fiind cel mai slab, Google Pixel 3 XL iesind pe locul al treilea, desi cei de la Google au facut imbunatatiri pentru consumul de energie. E foarte interesant de vazut cate dintre testele care sunt facute pentru autonomia bateriei telefoanelor si arata ce rezolutie au telefoanele Android testate, deoarece reducerea acesteia poate imbunatati serios autonomia bateriei.

Articolul precedenteMAG: GALAXY S8 la REDUCERE cu 1200 DE LEI
Articolul următorOrange: Ofertele NOI pentru Telefoane in Magazinul Online
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.