Partenerii Apple Asteapta Vanzari SLABE pentru iPhone XR

iPhone XR urmeaza sa aiba vanzari sub asteptarile companiei Apple, si ale partenerilor sai, primele informatii privind evolutia telefoanelor fiind dezamagitoare.

iphone xr vanzari 359520

iPhone XR va fi lansat la finalul acestei saptamani pentru precomanda de catre compania Apple, iar in cursul zilei de ieri v-am dezvaluit si preturile iPhone XR in Romania, asa ca stiti la ce sa va asteptati de la telefon. Intre timp, aflam ca partenerii celor de la Apple nu sunt foarte entuziasmati cu privire la vanzarile pe care seria iPhone XR ar urma sa o aiba, acestia considerand ca interesul vis-a-vis de noile telefoane nu ar fi chiar atat de mare precum pare.

iPhone XR este privit de catre partenerii companiei Apple cu o atitudine conservatoare, majoritatea temandu-se ca interesul clientilor ar fi mai mic decat in cazul iPhone 8 din cauza preturilor mai mari. Unii dintre partenerii companiei Apple anunta deja ca ar putea anunta vanzari slabe in urma lansarii iPhone XR din cauza cererii scazute, insa e posibil doar ca acestia sa aiba grija sa nu creasca in mod nejustificat sperantele analistilor cu privire la popularitatea telefoanelor Apple.

Partenerii Apple Asteapta Vanzari SLABE pentru iPhone XR

iPhone XR si seria iPhone XS ar afecta inclusiv incasarile companiei TSMC, producatorul exclusiv de procesoare pentru compania Apple, acesta urmand sa anunte incasari sub asteptari pentru T4 2018. Separat de TSMC, si cei de la Largan ar urma sa anunte incasari sub asteptari pentru T4 2018, iar asta dupa ce livrarile de produse pentru compania Apple ar fi scazut in T3 2018, iar asta desi au fost lansate noile iPhone XS, iar iPhone XR urmeaza sa fie lansat in octombrie.

“Despite the iPhone XR slated for launch in the latter half of October, Taiwan-based suppliers engaged in the Apple supply chain remain cautious about orders for the new iPhone series for the rest of 2018, according to industry sources. If sales of the upcoming iPhone XR, which will be priced lower than the XS models, fail to stimulate the overall demand for iPhones, said the sources, Apple may slow down its pace of orders. Largan Precision, another Apple supplier specializing in camera lens, disclosed recently that shipments are expected to decrease in October and drop further in November. Order visibility for December is still unclear, the company also warned.”

iPhone XR a fost vazut de catre foarte multi analisti drept “salvarea” Apple in anul 2018, dupa ce a decis sa lanseze telefoane cu preturi mult mai mari decat ale concurentei, seria iPhone XS adresandu-se unui numar limitat de clienti. Daca totusi iPhone XR nu va avea vanzarile asteptate, atunci e foarte posibil ca Apple sa inregistreze scaderi serioase ale vanzarilor de telefoane, pentru ca seria iPhone XS nu va compensa lipsa interesului pentru modelul mai ieftin.

9 COMENTARII

  1. Asa le trebuie americanilor, au visat ca pot vinde la fel de multe terminale si sa creasca incasarile per terminal. Dar visul se sfarseste mai repede decat s-a crezut. Cine vrea o abjectie de xr – 5c. Oamenii isi cumpara iphone-uri se fie in pas cu moda, da sa dai 800€ pe asa ceva, e chiar lipsa de neuroni.

  2. Cu ceva timp in urma spuneau ca vânzările iPhone xs și MAX sunt slabe deoarece lumea așteaptă xr ! Acum spun ca vânzările xr vor fi slabe, sa înțelegem ca Apple nu mai vinde nimic ! Oricum nu mi-am cumpărat nici unul din modele, prețurile sunt exagerat de mari pentru ceea ce oferă !

  3. Titluri alarmiste si dupa asta buum : Apple a avut un nou trimetru cu incasari istorice , lol .
    Trimetrul in curs asteapta incasari de 60-62 miliarde $ … vanzari slabe , da….

  4. Logic că nu au același design… să vorbim de dotări. Și poți să spui de un milion de ori că e mai frumos Xr… tot nu te cred. ?