WhatsApp este Obligata sa Ia o Decizie ISTORICA

WhatsApp este obligata sa ia o decizie istorica din cauza problemelor foarte mari pe care le-a tot avut platforma de mesagerie in ultimele luni de zile.

whatsapp decizie istorica 359523

WhatsApp a fost obligata sa ia o decizie istorica luna aceasta, compania americana neavand alta solutie pentru a rezolva o problema care a pus platforma de mesagerie in centrul unui scandal imens. Dupa cum probabil stiati deja, WhatsApp a fost folosita in India de catre foarte multe persoane pentru a distribui o sumedenie de informatii false, care in final au dus la uciderea unui numar mare de persoane, iar americanii n-au gasit o solutie pentru problema.

WhatsApp a luat totusi o decizie uimitoare pentru a informa oamenii in legatura cu pericolul reprezentat de stirile false distribuite prin platforma sa, asa ca s-a hotarat sa isi promoveze mesajul pe strazile din India. WhatsApp a cumparat intai reclame in ziare pentru a informa populatia, a restrictionat diverse functii ale aplicatiei, insa in final a ajuns sa faca spectacole publice in care a demonstrat pericolul foarte mare pe care il reprezinta informatiile false distribuite prin platforma.

WhatsApp este Obligata sa Ia o Decizie ISTORICA

whatsapp decizie istorica 359523 1

WhatsApp a inchiriat un camion, l-a vopsit pentru ca toata lumea sa-l recunoasca, apoi a folosit actori pentru a face diverse scenete, si a canta melodii special create pentru a informa lumea despre pericolul stirilor false. Dupa fiecare reprezentatie facuta de catre actorii celor de la WhatsApp, oamenii care se aduna in fata camionului companiei primesc si diverse pliante cu informatii care le recomanda sa nu mai fie prosti si sa nu ucida persoane cu pietre in plina strada in baza unor mesaje ciudate primite prin platforma.

WhatsApp nu a mai luat vreodata vreo decizie de acest gen, nici macar pentru a-si promova propria platforma, insa e obligata de catre guvernul local, care a amenintat compania cu interzicerea platformei daca vor mai fi ucise persoane din cauza stirilor false. WhatsApp colaboreaza si cu operatorii de telefonie mobila din India pentru a-i anunta pe cei peste 200 de milioane de utilizatori ca nu trebuie sa creada tot ceea ce vad in aplicatia sa.