iPhone XR: PRET si PRECOMANDA in Romania

iPhone XR pret si precomanda in Romania sunt doua cunoscute in momentul de fata, valorile de achizitie fiind dezvaluite oficiale, la fel ca si datele de livrare.

iPhone XR PRET PRECOMANDA 359665

iPhone XR pret si precomanda in Romania sunt doua dintre cele mai importante subiecte de care sunt interesati cei care vor sa cumpere noul model de smartphone al companiei Apple incepand din 19 octombrie. Stim deja care este pretul iPhone XS in Romania, dar si cand se poate precomanda, de aici sau de aici, iar incepand cu data de 26 octombrie telefoanele vor fi si livrate catre clientii din Romania, cei de la Apple organizand o lansarea globala pentru produsele lor.

iPhone XR are preturi in Romania care sunt stabilite in mod oficial la valorile de 4100 de LEI pentru modelele cu 64 GB spatiu de stocare, 4400 de LEI pentru modelele cu 128 GB spatiu de stocare, si 4900 de LEI pentru modelele cu 256 GB spatiu de stocare. Daca este sa fim sinceri, atunci trebuie sa recunoastem faptul ca pretul iPhone XR in Romania este mare in raport cu ceea ce ofera telefonul, seria iPhone 8 fiind mai ieftina, chiar daca avea un ecran cu 1.4 inch mai mic.

iPhone XR la pretul de minim 4100 de LEI pentru versiunea cu 64 GB spatiu de stocare este cu foarte putin mai ieftin decat Huawei MATE 20 Pro in momentul de fata, iar acest lucru va conta extrem de mult pentru oameni. La pretul iPhone XR de 4900 de LEI, cat costa modelul cu 256 GB spatiu de stocare, poti adauga inca 400 de LEI si cumperi un iPhone XS, care are un ecran mult mai bun, si o camera net superioara, dar nu toata lumea se gandeste la asta.

iPhone XR: PRET si PRECOMANDA in Romania

iPhone XR la precomanda va fi disponibil incepand cu noaptea zilei de 19 octombrie in aceasta pagina, in aceasta pagina, dar si la alti parteneri ai companiei Apple, asa ca trebuie sa fiti rapizi si sa cumparati ce va intereseaza. Spre deosebire de seria iPhone XS, care nu a fost cautata de la fel de multa lume, in cazul iPhone XR precomanzile vor fi mai mari, iar stocurile ar putea fi insuficiente pentru a acoperi cererea care va exista in Romania.

iPhone XR este mai ieftin decat seria iPhone XS, iar multi dintre cei care sunt interesati sa-si cumpere un model nou al iPhone in acest an se vor orienta spre aceasta versiune, care este cea mai ieftina dintre toate. In aceasta idee, vor fi cu siguranta probleme cu livrarea anumitor modele ale iPhone XR, chiar daca aveti o precomanda facuta, deci trebuie sa fiti constienti de faptul ca s-ar putea sa nu primiti telefonul dorit chiar in ziua lansarii.

iPhone XR va fi vandut in Romania atat la pret standard, cat si la abonament, asa ca puteti cumpara telefonul inclusiv cu preturi suventionate serios in raport cu pretul intreg, dar nu va faceti iluzii. Operatorii de telefonie mobila cauta mereu sa iasa in avantaj in fata clientilor, asa ca preturile iPhone XR la precomanda nu va vor “da pe spate”, deci trebuie sa fiti destul de rezervati in asteptari, si sa va ganditi bine inainte de a face achizitia dorita.