Samsung GALAXY S10: Vestea URIASA pentru Fani

Samsung GALAXY S10 are parte de o veste uriasa pentru fanii din intreaga lume, iata ce a decis compania coreeana pentru viitoarele modele de telefoane premium.

Samsung GALAXY S10 decupaj 359662

Samsung GALAXY S10 este unul dintre primele smartphone-uri importante care vor fi lansate la inceput de an 2019 pe piata, cel mai probabil la cateva luni dupa ce Samsung GALAXY F va fi pus in vanzare. Desi Samsung GALAXY S10 este inca departe de lansare, stim totusi ceva foarte sigur pentru ceea ce urmeaza sa aduca noul model de smartphone pentru clientii companiei coreene in momentul in care va fi disponibil pentru achizitie din magazine.

Samsung GALAXY S10 va fi lansat in mod sigur fara un decupaj in carcasa, iar asta pentru ca Samsung si-a tot batut joc de toti producatorii de telefoane cu asemenea caracteristici, dar si pentru ca a refuzat sa implementeze o asemenea schimbare. Samsung GALAXY S10 nu va fi lansat cu un decupaj in ecran si pentru ca absolut nimeni nu a confirmat pana acum o asemenea schimbare, iar cei de la Samsung ar fi stabilit deja specificatiile de productie pentru noile ecrane.

Samsung GALAXY S10: Vestea URIASA pentru Fani

Samsung GALAXY S10 va copia de la Huawei camera tripla pentru ca trebuie sa aduca o schimbare majora, dar si pentru ca pana acum chinezii au copiat atatea, incat e normal ca si altii sa mai copieze cate ceva de la ei. Pe de alta parte, Samsung GALAXY S10 va veni de la coreeni cu un nou tip de procesor care va fi mai puternic decat cel Kirin 980 produs de catre chinezi, ecranul telefonului putand fi deasemenea superior, dar deocamdata nimic nu e 100% sigur

Samsung GALAXY S10 va fi lansat in patru versiuni de catre compania Samsung, una standard cu ecran ce are diagonala de 5.8 inch, una de clasa medie cu ecran de aceeasi diagonala si doua Plus cu ecrane de 6.4 inch, o versiune avand 5G si fiind speciala pentru Coreea de Sud. Samsung GALAXY S10 este asteptat in momentul de fata pentru a fi lansat in luna martie a anului 2019, dupa o prezentare ce ar urma sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019.