Primele Review-uri pentru iPhone XR (VIDEO)

iPhone XR este prezentat in primele review-uri video care dezvaluie impresiile youtuberilor si jurnalistilor despre noul telefon al companiei Apple.

14

iphone xr review video 359780

iPhone XR va fi disponibil pentru precomanda incepand din cursul zilei de maine, noul smartphone al companiei Apple putand fi comanda inclusiv din Romania prin aceasta pagina, sau aceasta pagina, cel mai probabil chiar de la noapte. Pana atunci, iata ca pe YouTube au aparut primele review-uri video pentu noul model de smartphone al americanilor, iar desigur ca mai toata lumea este entuziasmata de culorile pe care cei din Cupertino le vor oferi.

iPhone XR aduce o buna parte dintre noutatile seriei iPhone XS, incluzand aici noua camera, chip-ul A12, ecranul de dimensiune mai mare, spatiul de stocare mai rapid, si desigur functiile oferite prin iOS 12. Din pacate iPhone XR nu vine cu un ecran OLED, sau o camera duala, insa are cea mai buna baterie integrata vreodata intr-un telefon al companiei Apple, chiar daca marginile ecranului sunt mult mai groase decat in cazul seriei iPhone XS.

Primele Review-uri pentru iPhone XR (VIDEO)

iPhone XR are totusi un foarte mare avantaj in comparatie cu seria iPhone XS, pretul de cam 850 de euro, cu 300 de euro mai mic decat cel cerut de catre compania Apple pentru modelele sale premium. Per total, oamenii sunt multumiti de iPhone XR, telefonul ofera destul de multe la pretul cerut de catre compania Apple, insa va fi interesant de vazut daca va avea cerere la fel de mare precum preconizeaza o varietate de analisti din lumea intreaga.