iPhone XS: Vanzari Foarte MARI si Profit RECORD

iPhone XS si iPhone XS Max inregistreaza vanzari foarte mari si profit record pentru compania Apple, iata cat de mult a crescut pretul mediu de vanzare.

iphone xs vanzari profit 359756

iPhone XS si iPhone XS Max au generat vanzari impresionante pentru compania Apple in cele 10 zile in care au fost disponibile pe final de luna septembrie, si T3 2018, conform celor de la CIRP. Conform analistilor, seria iPhone XS a insumat in doar 10 zile aproximativ 16% din toate vanzarile de telefoane iPhone in SUA pentru T3 2018, deci vorbim despre un numar impresionant de unitati care au fost cumparate de la compania Apple in aceasta perioada de timp.

iPhone XS si iPhone XS Max au generat vanzari egale in randul clientilor, ceea ce este o surpriza, din moment ce in trecut am vazut ca modelele cu ecrane mai mici erau favoritele clientilor, cele Plus reusind la un moment dat sa treaca si in avantaj. iPhone X a insumat 14% din vanzarile intregii serii iPhone in T3 2018 in SUA, in timp ce iPhone 8 si iPhone 8 Plus au insumat cate 16% si respectiv 17% din vanzarile totale de telefoane ale companiei Apple in SUA in aceeasi perioada.

iPhone XS: Vanzari Foarte MARI si Profit RECORD

iPhone XS si iPhone XS Max, in ciuda preturilor mari de vanzare, ar fi avut succes la fel de mare precum seria iPhone 8 in perioada lansarii din 2017, desi diferenta de pret dintre aceste modele este foarte mare. De la vanzari trecem la incasari, pretul mediu de vanzare al iPhone pentru SUA in T3 2018 a atins nivelul de 796 de dolari, cu 45 de dolari mai mare fata de T2 2018, si cu 91 de dolari mai mare fata de T3 2017, deci iPhone XS si iPhone XS Max vor aduce profit record pentru Apple.

„In the ten days that they were available in the quarter, CIRP finds that the new iPhone XS and XS Max models each accounted for 8% of US iPhone sales for the entire quarter … The iPhone X, available from the beginning of the quarter, accounted for 14% of sales. iPhone 8 and 8 Plus were the best-selling models, with 16% and 17% of sales, respectively. In the September 2018 quarter, CIRP calculates US-WARP at $796. This is up from $751 in the June 2018 quarter, and from $705 in the September 2017 quarter.”

iPhone XS si iPhone XS Max vor inregistra cel mai probabil vanzari similare cu cele ale seriei iPhone 8 anul trecut, iar iPhone XR va fi telefonul cel mai cautat, insa pentru Apple asta inseamna incasari si profit record pentru anii 2018 si 2019. Chiar daca vanzarile seriilor iPhone XS si iPhone XR r scadea usor in 2018 si 2019 comparativ cu 2017 si 2018, Apple tot va avea incasari si profit mai mari decat cele inregistrate cu seriile iPhone 8 si iPhone X.

Articolul precedentVERTU Revine cu Noul Aster P, RIDICOL de SCUMP
Articolul următorUIMITOR: Asa vor arata Smartphone-urile FARA Decupaj in 2019
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.