UIMITOR: Asa vor arata Smartphone-urile FARA Decupaj in 2019

2019 ne va aduce noi design-uri pentru smartphone-uri, decupajul urmand a deveni istorie si a face loc pentru un nou design pe care foarte multi il dorsc.

smartphone decupaj 2019 359759

2019 va aduce o schimbare mare pe piata smartphone, iar asta pentru ca producatorii chinezi renunta in sfarsit la decupajele urate din ecranele telefoanelor, si le vor inlocui cu ceea ce vedeti in imaginea de mai jos. Mai exact, vorbim despre crearea de panouri frontale care au ecrane ce se intind dintr-o magine in alta a carcasei, dar care au doar o camera frontala vizibila pentru utilizator, aceasta fiind, teoretic, pozitionata chiar in centrul telefonului.

Oppo este primul producator care are programata lansarea unui asemenea model de telefon, insa separat de aceasta companie, exista multi altii care sunt dornici sa scape de decupaje si sa ofere design-urile viitorului. Desigur ca pentru asta e nevoie si ca producatorii de ecrane sa aiba componente pregatite pentru o asemenea tranzitie, iar in acest moment e clar ca exista productie putina, care va fi impartita de producatorii cu vanzari ceva mai mici.

Asa vor arata Smartphone-urile FARA Decupaj in 2019

smartphone decupaj 2019 359759 1

Deocamdata ceea ce vedem mai sus sunt ideile unui grafician, cel putin in ceea ce priveste pozitionarea camerei, deoarece design-ul de smartphone fara decupaj in ecran va ajunge pe piata, diversi producatori lucrand la asemenea telefoane. A avea camera vizibila sub ecran nu inseamna ca ai un decupaj, iar din punctul meu de vedere spre asta ar trebui sa mearga toti producatorii de smartphone-uri in 2019, inclusiv Apple, dar in iPhone nu vom vedea asta prea curand.

Chiar daca Apple nu se grabeste sa ofere acest design foarte interesant pentru iPhone, vom vedea foarte multe smartphone-uri Android interesante care il vor avea, iar eu cred ca multa lume va dori sa cumpere un smartphone cu un asemenea design. Cred ca Apple va ajunge intr-un final la un design de acest gen pentru iPhone, sau poate chiar unul mai frumos, dar va avea nevoie de cativa ani pentru a scoate banii de pe urma design-ului lansat cu iPhone X.