VERTU Revine cu Noul Aster P, RIDICOL de SCUMP

Vertu a lansat Aster P, un smartphone ridicol de scump care vine pe piata la peste 4 ani din momentul in care compania a declarat ca intra in insolventa.

Vertu Aster P 359752

Vertu revine “din morti” cu Aster P, un nou smartphone ridicol de scump pe care compania il vinde pentru clientii care cauta luxul in telefoanele pe care le folosesc, dar si care sunt dispusi sa plateasca preturi foarte mari pentur produsele de acest gen. Vertu cere 5000 de dolari pentru Aster P, un smartphone Android care este primul produs pe care compania l-a anuntat din momentul in care a declarat ca intra in insolventa, ea reusind sa ramana totusi activa.

Vertu lanseaza Aster P la 4 ani de la momentul declararii insolventei, telefonul fiind prezentat in China astazi, insa vorbim despre un smartphone care este fabricat manual in Marea Britanie, cu materiale “ultra-premium”. Vertu sustine ca Aster P are o structura de rezistenta fabricata din din titan de gradul 5, iar ecranul este produs dintr-o singura bucaa de safir de 133 de karate, deci vorbim despre un telefon care ar trebui sa fie foarte rezistent, la zgarieturi si impact.

VERTU Revine cu Noul Aster P, RIDICOL de SCUMP

Vertu a creat carcasa Aster P dintr-o combinatie de piele de crocodil si soparla, o varietate de culori fiind disponibile pentru cei care renunta la o calatorie cu avionul pentru a-si cumpara un telefon stupid de scump. Aster P are si un serviciu de concierge, adica acces non stop la o persoana care te ajuta prin telefon cu orice ai nevoie, separat de asta sertarul SIM deschizandu-se ca aripile unei pasari, iar acolo desigur ca puteti introduce doua cartele nano SIM.

Vertu Aster P 359752 1

Vertu nu ofera in Aster P specificatii te top, telefon avand un chip Snapdragon 660, cu 6 GB RAM, 128 GB spatiu de stocare, ecran AMOLED de 4.9 inch cu rezolutie 1080p, baterie de 3200 mAh, camera standard de 12 megapixeli, si una frontala de 20 de megapixeli, Android 8 controland totul. Vertu la minim 5000 de dolari un telefon cu specificatiile unuia de 200 de dolari, insa materialele pretioase cresc ridicol de mult pretul, si cei care prefara aurul pot cumpara o versiune care costa 14.000 de dolari.