LG Testeaza pe Google viitorul Ecran din iPhone

LG testeaza pe seria Google Pixel 3 viitoarele ecrane OLED care vor ajunge in seria iPhone 2019, iata ce fel de componente produc acum coreenii.

lg google ecran iphone 359705

LG colaboreaza cu Google pentru a furniza ecranul OLED care este folosit in seria Pixel 3, acest lucru fiind dezvaluit in urma dezasamblarii facute pentru noile telefoane ale americanilor. In noua serie Pixel 3 sunt implementate ecrane OLED produse de catre cei de la LG, compania imbunatatind procesul de fabricare al ecranelor pentru noile telefoane Google.

LG furnizeaza ecranul OLED pentru Google Pixel 3, in timp ce Samsung furnizeaza ecranul pentru Google Pixel 3 XL, iar asta pentru ca acel model are un decupaj mare in ecran. Cei de la LG nu au ecrane cu decupaje in oferta, iar acesta e si motivul pentru care Apple nu a implementat pana acum ecranele LG in iPhone, separat de faptul ca deocamdata coreenii nu au capacitate de productie suficient de mare.

LG Testeaza pe Google viitorul Ecran din iPhone

LG ofera in momentul de fata ecrane pentru Apple in pentru a fi testate pentru viitoarea serie iPhone 2019, insa americanii deocamdata n-au decis fara dubiu ca vor alege si ecranele acestei companii. In momentul de fata Apple este obligata sa cumpere ecrane OLED de la Samsung pentru seriile iPhone X si iphone XS, insavrea sa schimbe acest lucru cu o colaborare cu LG.

Cei de la Apple vor urmari cu siguranta modul in care ecranele OLED din Google Pixel 3 vor functiona, si vor analiza ceea ce le ofera LG in momentul de fata inainte de a decide sa implementeze aceste ecrane in iPhone 2019. Ar fi grozav ca Apple sa mai diferentieze ecranele OLED pe care le ofera in iPhone, insa cei de la LG au ramas cu mult in urma in ceea ce priveste productia acestor componente.