Google Maps Update aduce mai Multe Informatii Utile

Google Maps are parte de o actualizare cu informatii noi privind statiile de incarcare pentru masini electrice, ele trebuind sa fie disponibile si in Romania.

Google Maps statii incarcare electrica 359675

Google Maps are parte de o actualizare foarte interesanta astazi, compania Google implementand pentru hartile sale online noi informatii privind locatiile in care pot fi incarcate masinile electrice ale oamenilor. Google Maps va avea listate toate statiile de incarcare ale celor de la Tesla si Chargepoint pentru utilizatorii care folosesc platforma prin aplicatiile pentru iPhone si Android, asa ca lumea va gasi mult mai usor locuri in care sa-si incarce masinile.

Google Maps va avea nu doar in aplicatiile mobile listate toate aceste statii de incarcare pentru vehicule electrice, ci inclusiv in platforma web pentru calculatoare, deci toata lumea le va putea gasi cu usurinta. Google Maps va avea deasemenea si alte retele cu statii de incarcare pentru vehicule electrice listate in cadrul platformei, iar totul va depinde de tara in care se face cautarea, si de retelele care sunt disponibile acolo pentru oamenii cu masini de acest gen.

Google Maps Update aduce mai Multe Informatii Utile

Google Maps statii incarcare electrica 359675 1

Google Maps va afisa inclusiv informatii privind tipurile de porturi de incarcare care sunt disponibile, astfel ca oamenii nu vor fi nevoiti sa ajunga la o statie unde nu exista un incarcator compatibil si cu masina lor. Desigur ca vor exista si informatii privind preturile percepute pentru incarcare in fiecare locatie in parte, asa cum se intampla si in cazul benzinariilor, care in anumite tari au inclusiv preturile carburantilor listati in platforma Google Maps pentru utilizatori.

Google Maps Update ar putea afisa inclusiv informatii privind statiile de incarcare pentru vehicule electrice care exista pe teritoriul Romaniei, iar daca asta va mira, nu ar trebui, pentru ca exista cateva. Majoritatea sunt disponibile in Bucuresti, sau in alte orase mari, insa cei care le detin ar trebui sa ia legatura cu reprezentantii Google Maps pentru ca toate aceste locatii sa fie listate, si ca oamenii care au masini electrice in Romania, putini la numar, sa le poata gasi.