TOP 10 cele mai PERFORMANTE Smartphone in Septembrie 2018

Top 10 cele mai performante smartphone in septembrie 2018 ne arata modelele care au inregistrat cele mai bune scoruri in AnTuTu in cursul lunii trecute.

top smartphone performant 359747

AnTuTu a publicat recent o lista a celor mai puternice smartphone-uri in luna septembrie a anului 2018 in baza testelor de performante facute folosind aplicatia de benchmarking, iar rezultatele nu sunt surprinzatoare. Dupa cum va imaginati deja, iPhone XS si iPhone XS Max ocupa primele doua pozitii in topul cu cele mai performante smartphone din lume, ele reusind sa obtina peste 348.000 de puncte in testele facute folosind aplicatia de benchmarking AnTuTu.

top smartphone performant 359747 1

In urma iPhone XS si iPhone XS Max, cei de la AnTuTU listeaza ASUS Rog Phone cu 299.000 de puncte in testele de performante, Xiaomi Mi Black Shark inregistrand 290.000 de puncte. La o distanta foarte mica in urma sa avem OnePlus 6, si Vivo NEX S, Xiaomi Mi 8, incheind topul 5 al telefoanelor Android, dar fiind plasat pe pozitia a 7-a daca ne raportam la scorurile obtinute si de catre cele doua modele de telefoane din seria iPhone XS a companiei Apple.

TOP 10 cele mai PERFORMANTE Smartphone in Septembrie 2018

Oppo Find X, Samsung GALAXY Note 9, cu chip Qualcomm Snapdragon 845, si ASUS Zenfone 5Z incheie acest top 10, iar diferentele fata de seria iPhone XS ajung la aproape 100.000 de puncte pentru ultimul dintre ele. Performantele pe care le ofera telefoanele companiei Apple sunt uimitoare in comparatie cu cele ale multor telefoane Android, ele fiind si superioare celui ale unui smartphone care a fost creat special pentru gaming, unde ai nevoie de putere de procesare mare.

top smartphone performant 359747 2

Desigur ca in top nu regasim telefoane ale Huawei, care triseaza in testele de performante, deci sunt irelevante, insa pe de alta parte nici Samsung GALAXY S9 nu a reusit sa obtina un scor care sa-l faca vizibil. Nu cred ca trebuie sa mai aducem in discutie faptul ca telefoanele celor de la Sony, LG, HTC, Motorola, sau Nokia sunt invizibile in testele de performante, dar si in vanzarile pe care le inregistreaza in piata smartphone la nivel global in momentul de fata.