WhatsApp: NOUA Functie de VACANTA din Aplicatie

WhatsApp are o noua functie de vacanta pregatita pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, iata ce vei putea face cu ea in aplicatie.

whatsapp vacation mode 359731

WhatsApp pregateste o noua functie “de vacanta” in aplicatia pe care o ofera pentru iPhone si Android, aceasta fiind descoperita de catre cei care tsteaza versiunea beta a aplicatiei pentru sistemul de operare al Google. WhatsApp are denumita aceasta functie Vacation Mode, iar in ciuda a ceea ce sugereaza numele, compania americana a gandit aceasta functionalitate pentru chat-urile pe care utilizatorii le-au arhivat in cadrul aplicatiei.

WhatsApp va avea acest Vacation Mode oferit pentru a le permite utilizatorilor sa tina chat-urile arhivate chiar daca primesc mesaje noi in ele, in momentul de fata acestea fiind scoase din arhiva daca un mesaj nou e trimis de cineva in acea conversatie. Functia Vacation Mode vine sa rezolve aceasta problema, astfel ca toate chat-urile care sunt arhivate vor ramane in acelasi stadiu chiar daca persoana cu care discutam prin WhatsApp mai trimite vreun alt mesaj.

WhatsApp: NOUA Functie de VACANTA din Aplicatie

whatsapp vacation mode 359731 1

WhatsApp nu are o functie revolutionara implementata prin acest “mod de vacanta”, insa ea se poate dovedi a fi foarte utila in situatia in care doriti sa ascundeti o anumita conversatie de restul celor din lista. Practic, daca opriti notificarile pentru o anumita conversatie, activati acest Vacation Mode in WhatsApp si adaugati acea conversatie in arhiva, nu veti mai primi vreo notificare de la ea, nu o veti mai vedea in lista de conversatii active, si nimeni nu va sti ca ea mai exista undeva.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate in ideea de a nu mai readuce in atentie conversatiile arhivate de catre oameni, insa iata ca exista si alte utilitati pentru aceasta functionalitate descoperita astazi. Sunt destul de sigur ca exista multi oameni care se vor bucura de faptul ca pot folosi o asemenea functie in cadrul aplicatiei WhatsApp, insa deocamdata nu se stie clar cand urmeaza sa ea sa fie lansata in mod oficial de catre compania americana.