FORTNITE: Update MAJOR SCHIMBA Modul de Joc

Fortnite are parte de un update major anuntat de catre compania Epic Games, acesta aducand o schimbare importanta pentru modul de joc din aplicatii.

fortnite battle bus 359907

Fortnite are parte de o schimbare importanta astazi din partea celor de la Epic Games, compania americana anuntand prin intermediul retelei de socializare Twitter ca schimba modul de joc pentru utilizatorii sai. Mai exact, incepand de saptamana acesta, Battle Bus din Fortnite are o viteza cu 25% mai mare in timpul luptelor, astfel ca stilul de joc va trebui schimbat pentru a nu ramane in urma in luptele care vor fi acum mult mai rapide decat pana in prezent.

Fortnite are implementata aceasta schimbare serioasa deoarece Epic Games vrea sa creasca substantial ritmul de joc in cadrul titlului sau, iar cea mai buna metoda de a face acest lucru este de a creste viteza vehiculelor de transport din lupte. Cei de la Epic Games au anuntat ca in momentul de fata totul este facut sub forma unui test pentru Fortnite, insa daca jucatorii vor aprecia schimbarea care este oferita, atunci noul mod de joc va fi cel mai probabil pastrat.

FORTNITE: Update MAJOR SCHIMBA Modul de Joc

Fortnite cu aceasta schimbare pentru Battle Bus va impune o schimbarea radicala pentru stilul de joc al jucatorilor, iar asta pentru ca ei vor trebui sa fie mult mai rapizi in tot ceea ce fac atunci cand se afla in miscare. Desigur ca Epic Games a facut modificarea pentru a le oferi jucatorilor o noua experienta de utilizare in Fortnite, asa ca daca petreceti mult timp jucandu-va in Battle Bus, atunci cel mai probabil veti aprecia modificarea disponibila chiar acum.

Fortnite a avut in ultimele saptamani parte de foarte multe update-uri de la compania Epic Games, americanii dorind sa le ofere utilizatorilor cea mai buna experienta posibila pentru jocul pe care il iubesc. Fortnite este in momentul de fata unul dintre cele mai populare jocuri online pentru diverse platforme, cu zeci de milioane de jucatori in intreaga lume, iar noutatile constante care sunt oferite, fac jocul si mai atractiv pentru cei care-l folosesc la nivel global.