OPPO TRISEAZA in Benchmark-uri, la fel ca Huawei

OPPO afost prinsa trisand in testele de performante pentru telefoane, la fel ca si compania Huawei, chinezii mintindu-si clientii pentru a-si vinde telefoanele.

oppo triseaza benchmark 359903

OPPO este compania care a fost prinsa cel mai recent trisand in benchmark-urile facute pentru telefoanele pe care le vinde, intrand intr-un cerc “select” al rusinii, acolo unde se afla si compania Huawei, de exemplu. Puteti vedea in imaginea de mai jos care este diferenta intre performantele pe care le ofera telefoanele OPPO atunci cand aplicatiile de benchmarking ruleaza cu denumirile lor normale, si cand sunt rulate cu o denumire modificata, pentru a nu fi “recunoscute” de Android.

OPPO este prins acum trisand in benchmark-uri la doar o luna dupa ce Huawei a fost pusa intr-o situatie similara, chinezii spunand ca triseaza pentru ca si alte companii fac exact acelasi lucru cu telefoanele lor. OPPO nu face diferenta de Huawei, asa ca telefoanele sale au fost delistate de catre cei de la 3DMark pentru ca triseaza, iar aici includem si telefonul Find X, care a uimit cu design-ul lipsit de decupaj, dar iata ca nu tot ceea ce se vede este si adevarat.

OPPO TRISEAZA in Benchmark-uri, la fel ca Huawei

oppo triseaza benchmark 359903 1

OPPO si-a programat telefoanele astfel incat in momentul in care este rulata aplicatia de testare a performantelor, 3DMark, frecventele de lucru ale componentelor sunt crescute temporar pentru a obtine rezultate mai mari decat in mod normal. Rezultatele obtinute in testele de performante de catre telefoanele OPPO sunt cu 41% mai mari cand aplicatiile sunt recunoscute de catre Android, in comparatie cu situatiile cand acesteanu sunt recunoscute.

OPPO creste artificial performantele telefoanelor sale cu 41% in benchmark-uri fata de ceea ce ofera ele in mod normal, iar asta e o mare, mare minciuna pentru clientii care cumpara aceste produse. OPPO Find X era listat pe locul 4 in testele 3DMark, dintre toate telefoanele xistente, deci va puteti imagina cata lume se mandrea cu asta, insa creatorii acestei aplicatii de benchmarking au decis sa-l faca uitat pentru ca a trisa in aceste teste nu este normal.