Aceste Aplicatii te Ajuta sa faci Poze GROZAVE cu iPhone

iPhone BUNE Aplicatii facut Poze Telefonul

Fotografia a inceput sa ocupe un rol din ce in ce mai important in planurile Apple privind dezvoltarea iPhone, iar anual avem parte de imbunatatiri majore in acest segment. Desigur ca o camera buna pentru iPhone este doar o parte din ecuatie, deoarece aplicatiile potrivite pentru terminalele noastre sunt cealalta parte, la fel de importanta.

Apple ne ofera o aplicatie standard Camera prin care sa inregistram poze prin AppStore, insa exista si multe alte optiuni mai bune pentru a le face. Intr-o noua sectiune a AppStore numita Your Photos Never Looked Better, compania Apple ne recomanda aplicatii cu care putem face poze mult mai bune decat oricare altele inregistrate pana acum.

Aceste Aplicatii te Ajuta sa faci Poze GROZAVE cu iPhone

De la ProCamera, Adobe Photoshop Mix, ProCam 4 si pana la Obscura Camera, Pixelmator sau RAW by 500px, Apple ne recomanda o selectie excelenta de aplicatii pentru fotografie. Fiecare dintre aceste aplicatii contine functii speciale pentru a inregistra poze excelente folosind camerele disponibile in iPhone, ele imbunatatind simtitor experienta generala.

Mai mult decat atat, aceste aplicatii foto dedicate iPhone contin si o multitudine de functii pentru editarea pozelor dupa inregistrare. In aceasta idee, nu doar ca veti putea face poze excelente, ci le veti si putea modifica dupa bunul vostru plac pentru a arata cat se poate de bine inainte de a fi partajate catre prieteni prin retelele de socializare.

Noua sectiune de aplicatii poate fi accesata prin intermediul AppStore urmand acest link.

1 COMENTARIU