Prima Pagina Google Chrome Google Chrome: Functia GROZAVA pentru Momentele cand NU ai NET

Google Chrome: Functia GROZAVA pentru Momentele cand NU ai NET

Google Chrome are o noua functie grozava implementata pentru utilizatori, ea fiind afisata in momentele in care acestia nu au o conexiune de internet disponibila.

0

Google Chrome articole recomandate

Google Chrome are o noua functie implementata de catre compania Google pentru momentele in care nu ai o conexiune de interent disponibila, ea fiind integrata in baza uneia care este disponibila de ceva vreme pentru utilizatori. Google Chrome a implementat acum ceva vreme un joc in pagina in care afiseaza eroarea care ne spune ca nu avem o conexiune de internet disponibila, iar tot acolo a implementat acum o alta functie faorte interesanta.

Google Chrome va afisa articole recomandate in paginile in care in mod normal ne spune ca nu avem o conexiune de internet disponibila, iar asta in mod ciudat, avand in vedere ca aceste recomandari sunt preluate din serverele Google. Google Chrome afiseaza in momentul de fata aceasta functionalitate doar pentru terminale mobile, nu si pentru calculatoare, iar un flag care sa permita cativarea functiei pe calculatoare nu a fost pana in prezent descoperita.

Google Chrome: Functia GROZAVA pentru Momentele cand NU ai NET

Google Chrome articole recomandate 1

Google Chrome are in imaginea de mai sus prezentat modul in care arata aceasta functie in momentele in care nu avem o conexiune de internet disponibila, articolele recomandate fiind afisate xact precum atunci cand conexiunea e disponibila. In aceeasi pagina, Google Chrome afiseaza si optiunea de a vedea lista de articole descarcate de catre utilizatori pentru citire atunci cand nu au o conexiune de internet, ele fiind separate de cele recomandate de catre browser pentru citire.

Google Chrome are afisate articole recomandate in mod normal in pagina pentru un tab nou, nu in pagina unde ni se spune ca nu avem o conexiune de internet disponibila, asa ca aparitia lor este destul de surprinzatoare. Totusi, integrarea ne arata cat de serioasa este companai Google in ceea ce priveste promovarea articolelor recomandate in Google Chrome, problema fiind ca acestea fiind intotdeauna de la aceleasi surse, fara a exista si diversitate printre ele.

Articolul anteriorSports Games – Jocuri Excelente despre Sport pentru iPhone si iPad
Urmatorul articolCRAIOVA – FCSB LIVE DIGISPORT LIGA 1
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.